Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Accountants - kantoren

De Jong Accountancy

De Jong Accountancy en Financieel Management is een modern en dynamisch accountantskantoor dat zich richt op het Midden- en Kleinbedrijf in Noord Nederland. Het accountantskantoor werkt vanuit Drachten. De Jong Accountancy en Financieel Management werkt met korte lijnen en is mede daardoor in staat slagvaardig te handelen. De cultuur van het kantoor is open, direct en gebaseerd op goede persoonlijke relaties, zowel met cliënten als tussen de medewerkers onderling. De mensen die er werken vormen de meerwaarde voor onze cliënten. Klantgericht werken en denken staat centraal in onze dienstverlening.

Een goede kennis van uw zaak.
Markten zijn sterk aan verandering onderhevig. Of het nu gaat om de zakelijke markt danwel de not-for-profit markt, steeds weer moeten ondernemingen en instellingen alert reageren op steeds weer sneller wisselende marktbewegingen. Een en ander heeft vaak ook financiële consequenties en daarmee gevolgen voor het financiële beleid.

Op zon moment heeft u een accountant nodig die u meer kan bieden dan alleen het in kaart brengen van de jaarcijfers en het afgeven van een verklaring bij de jaarcijfers.

De Jong Accountancy en Financieel Management in Drachten is dan wellicht uw aangewezen financiële partner. Een partner die oog heeft voor de wereld achter de cijfers. Maar ook een partner die uw onderneming en de markt waarin uw onderneming zich beweegt, nauwlettend in de gaten houdt. Op die manier kunnen wij, indien nodig, anticiperen op te verwachten veranderingen. En kunnen wij u adequaat ondersteunen bij de zakelijke besluitvormingen.

U kunt bij De Jong Accountancy en Financieel Management terecht voor de volgende diensten: financieel management, coaching, jaarrekening en fiscaal advies. Mochten er vraagstukken naar boven komen die buiten onze kerncompetentie vallen, dan is het goed te weten dat De Jong Accountancy en Financieel Management binnen haar netwerk nauw samenwerkt met diverse specialisten. Zodoende blijft geen financiële vraag voor u onbeantwoord.

Visie en aanpak
Het beeld dat de buitenwacht van een accountant heeft, is een man/vrouw die na afloop van het jaar langskomt om de cijfers te 'controleren' en deze vervolgens te bespreken met de ondernemer. Een ander beeld dat de buitenwacht van de accountant heeft, is dat de accountant vooral 'nodig' is voor verschillende externe partijen. Een noodzakelijk kwaad dus.

Deze beelden gaan uit van een produktgerichte benadering (jaarrekening, aangifte) door de accountant.
Website
website
Adres
Burgemeester Wuiteweg 58, 9203KM - Drachten
E-mailadres
info@dejongafm.nl
Telefoon
0512-586898