Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt

2 Verhalen

het verhaal van Loket Vrijwillige Inzet

Actief in vrijwilligerswerk!

RHEDEN/ROZENDAAL – Het Loket Vrijwillige Inzet van St. Viva Rheden geeft informatie en advies aan vrijwilligers en maatschappelijke organisaties. Daarnaast bemiddelt het Loket tussen vraag en aanbod in vrijwilligerswerk. Zoek jij vrijwilligers die zich voor jouw organisatie in willen zetten of ben je juist op zoek naar inspirerend vrijwilligerswerk? Meld je dan aan op de digitale vacaturebank: www.vrijwilligerswerk-rheden.nl

De volgende vacatures vind je al op de vacaturebank:

- Heb jij affiniteit met jongeren en sta je stevig in je schoenen? Het jongerencentrum in Dieren is opzoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende werkzaamheden.

- Gezocht! Vaardige en sociale chauffeur (M/V) die twee dagen in de week een jongen in de basisschoolleeftijd van zijn huis in Rheden naar de dagbehandeling in Arnhem wil brengen (om 12.00uur) en weer terug (om 16.00uur).

- Voor internetcafés in Velp zoekt Innoforte handige vrijwilligers die 1 á 2 dagdelen per week hun kennis van de PC willen delen met de oudere bezoekers.

Voor meer informatie, Loket Vrijwillige Inzet: vrijwilligerswerk@viva-rheden.nl of tel.nr.: 0313 – 4210 124.

Persbericht

0 Tweedehands

nog geen vraag & aanbod

Gratis filmattractie voor vrijwilligers

RHEDEN/ROZENDAAL – Namens de gemeenten Rheden en Rozendaal trakteert het Loket Vrijwillige Inzet van St. VIVA Rheden vrijwilligers op een gratis filmvertoning. Vrijwilligers worden rondom de uitreiking van de Vrijwilligersprijs 2013 op zaterdag 30 november verwend met een vermakelijke film naar keuze en een heerlijk vrijwilligersbuffet.

De filmvertoningen en de bekendmaking van de Vrijwilligersprijzen vinden plaats in Schouwburg en zalencentrum Theothorne te Dieren. De middagfilm ‘Run Fatboy Run’ vangt aan om 15.00 uur, de avondfilm ‘Trouble with a curve’ begint om 19.15 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vooraf aanmelden met de filmkeuze en wel of niet deelname aan het buffet is noodzakelijk, entreebewijzen worden toegezonden op volgorde van aanmeldingen. Het buffet vangt aan om 17.15 uur.

De film Run Fatboy Run is een sportieve comedy uit 2007 met Simon Pegg, Thandie Newton en Hank Azaria. De charmante, maar onhandige en mollige Dennis besluit zijn ex-verloofde voor zich terug te winnen door deel te nemen aan de Londense marathon.

Trouble with a curve is een film uit 2012 met Clint Eastwood als baseball-scout, Amy Adams als zijn dochter en zijn ogen en Justin Timberlake als scout van een rivaliserend team. Samen gaan zij op reis om een veelbelovende speler te bekijken.

Aanmelden: Loket Vrijwillige Inzet, mfc de Oase, Ericaplein 1, Dieren, tel.: 0313 – 42 01 24, mail: vrijwilligerswerk@viva-rheden.nl

Anders...