Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt

3 Verhalen

het verhaal van KV Diderna/Visser Sloopwerken

KV Diderna/Visser Sloopwerken

KV Diderna Visser/Sloopwerken 1 – Melynas 2
Op zondag 16 november speelde het senioren 1 team van KV Diderna/Visser Sloopwerken de tweede zaalwedstrijd. De tegenstander van vandaag was Melynas 2. Voor de wedstrijd hield coach Jeroen een praatje, en hij vertelde wat de vakken zijn. Jeffrey, Sjoerd, Daphne en Tess begonnen in de aanval. Jarno, Robin, Daniëlle en Juliëtte in de verdediging. Marleen en Sanne begonnen als reserve.
Aanvankelijk ging de wedstrijd gelijk op voor beide partijen. De teams waren aan elkaar gewaagd. Lang bleef het 1-0, maar daarna ging het lopen aan de kant van KV Diderna/Visser Sloopwerken. De rust werd ingegaan met een stand van 5-3. Na de rust kwam Marleen er in voor Daphne, en Sanne voor Daniëlle.
De doelpunten vielen nu sneller, en na 6 minuten stond het 8-4. Na een ongelukkige botsing viel een speelster van Melynas op de grond en blesseerde haar rug. Een ambulance werd gebeld en de wedstrijd is gestaakt. Melynas ging akkoord met een eindstand van 8-4, en dus hoeft de wedstrijd niet opnieuw gespeeld of hervat te worden.
De punten blijven in Dieren. Volgende week speelt KV Diderna/Visser Sloopwerken 1 opnieuw een thuiswedstrijd, namelijk tegen Hilversum 1.

Verslag geschreven door: Sanne vd Teems

Verslag

0 Tweedehands

nog geen vraag & aanbod

Wedstrijdverslag KV Diderna/Visser Sloopwerken

KV Diderna/Visser Sloopwerken – DOT Oss/Klaverblad
Vandaag, zondag 9 februari 2014, speelden wij een thuiswedstrijd tegen DOT. Met het team en onze coach Ed, bespraken we de komende wedstrijd en waar we op getraind hebben. Daarna volgde de opstelling, we waren benieuwd. Het in de aanval beginnende vak, bestond uit Jarno, Robin, Juliëtte en Sanne. Dennis, Sjoerd, Daniëlle en Daphne begonnen in de verdediging.
Vanaf het eerste fluitsignaal van de scheids, begonnen we vol goede moed. Al snel kwamen we een paar punten voor te staan. De scheids floot streng maar rechtvaardig. Bij DOT ontstonden er na een kwartier spelen irritaties naar de scheids, en zij dreigden de wedstrijd te staken. Na 5 minuten besloten zij gelukkig om de wedstrijd te hervatten. 10 minuten voor de rust was de stand 3-5. Beide teams scoorden nog wat, en we gingen de rust in met een stand van 4-7.
Na een peptalk van de coach, begon KV Diderna/ Visser Sloopwerken aan de laatste 30 minuten van de wedstrijd. Er was nog niet gewisseld. Beide teams stonden lekker te korfballen, maar DOT had de overhand in de wedstrijd. 10 minuten na de rust wisselde de coach. Robin werd gewisseld voor Jeffrey en Sanne voor Marleen. Later kwam ook Tess er in voor Daphne. Uiteindelijk verloren we deze wedstrijd met 7-11.
Volgende week spelen we weer een thuiswedstrijd tegen KVZ.
Groetjes Sanne van der Teems S1.

www.diderna70.nl

Anders...

Leeftijdsopbouw
Loading...