Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt

3 Verhalen

het verhaal van KV Diderna/Visser Sloopwerken

KV Diderna/Visser Sloopwerken

KV Diderna Visser/Sloopwerken 1 – Melynas 2
Op zondag 16 november speelde het senioren 1 team van KV Diderna/Visser Sloopwerken de tweede zaalwedstrijd. De tegenstander van vandaag was Melynas 2. Voor de wedstrijd hield coach Jeroen een praatje, en hij vertelde wat de vakken zijn. Jeffrey, Sjoerd, Daphne en Tess begonnen in de aanval. Jarno, Robin, Daniëlle en Juliëtte in de verdediging. Marleen en Sanne begonnen als reserve.
Aanvankelijk ging de wedstrijd gelijk op voor beide partijen. De teams waren aan elkaar gewaagd. Lang bleef het 1-0, maar daarna ging het lopen aan de kant van KV Diderna/Visser Sloopwerken. De rust werd ingegaan met een stand van 5-3. Na de rust kwam Marleen er in voor Daphne, en Sanne voor Daniëlle.
De doelpunten vielen nu sneller, en na 6 minuten stond het 8-4. Na een ongelukkige botsing viel een speelster van Melynas op de grond en blesseerde haar rug. Een ambulance werd gebeld en de wedstrijd is gestaakt. Melynas ging akkoord met een eindstand van 8-4, en dus hoeft de wedstrijd niet opnieuw gespeeld of hervat te worden.
De punten blijven in Dieren. Volgende week speelt KV Diderna/Visser Sloopwerken 1 opnieuw een thuiswedstrijd, namelijk tegen Hilversum 1.

Verslag geschreven door: Sanne vd Teems

Verslag

0 Tweedehands

nog geen vraag & aanbod

KVZ – KV Diderna/Visser Sloopwerken 1 Op de v...

KVZ – KV Diderna/Visser Sloopwerken 1
Op de vroege ochtend van zondag 2 maart stond KV Diderna/Visser Sloopwerken 1 klaar om op weg te gaan naar de uitwedstrijd tegen KVZ in Zutphen . Twee weken hiervoor heeft KV Diderna/Visser Sloopwerken al van KVZ gewonnen met een stand van 11-5 en de wedstrijd werd dan ook gestart met een goede dosis zelfvertrouwen.
Het team begon aan de wedstrijd met de volgende opstelling: Jeffrey, Robin, Marleen en Daphne in het verdediging en Jarno , Dennis, Tess en Daniëlle in de aanval.
Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel snel in het voordeel van KV Diderna/Visser Sloopwerken maar, KVZ antwoordde snel met een tegendoelpunt. Duidelijk was dat het spel van KV Diderna/Visser Sloopwerken beter was dit zorgde ervoor dat KV Diderna/Visser Sloopwerken snel uitliep van een voorsprong van 3 punten (1-4). Toch bleef het spannend naar mate de rust dichter bij kwam, kwam ook KVZ steeds
dichter bij het gelijkspel. De eerste helft werd beëindigd met een tussenstand van 5-6.
In de rust zijn Marleen, Daniëlle en Dennis gewisseld voor Sanne, Julliëtte en Sjoerd.
De tweede helft kwam wat moeizamer op gang, waarin KVZ haar kans greep. Het gelijkspel was bereikt 7-7. Dit werden gevolgd door een aantal spannende minuten, waarin er door beide teams hard werd gewerkt om de voorsprong te bemachtigen. Diderna kwam op voorsprong 7-8, maar verloor deze weer, 8-8 . Hierna had KV Diderna/Visser Sloopwerken haar draai weer gevonden en begonnen de doelpunten weer te vallen. Dit kon KVZ niet meer bijhouden en wanneer het eindsignaal gegeven werd stond er 8-12 op het scorebord, een mooie overwinning voor KV Diderna/Visser Sloopwerken.
Groeten Marleen

www.diderna70.nl

Anders...

0 lokale fondsen

Deze gemeente heeft nog geen lokaal fonds

Huishoudens
Loading...