Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Thumb istock 000003471925%2blow%2bres%2bweb

Verhalen / Verslag van

Nieuw in de Betuwe: Barre Workout

Het is al een tijdje een grote hit in Amerika en nu ook te volgen bij YourBalance in Tiel: Barre Workout. Een Barre Workout is een uitdagende workout op energieke muziek. Hierbij worden ballet aan de balletbarre, Yoga en Pilates met elkaar gecombineerd.

Met een Barre Workout creëer je het gestroomlijnde figuur van een danser. Het resultaat is een fit en uitgebalanceerd lichaam en een betere lichaamshouding. De focus ligt op het vormen van de spieren en het verbeteren van balans, houding, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Je krijgt een sterk maar elegant lichaam. Er worden verschillende variaties op de oefeningen gegeven tijdens de les, waardoor je op je eigen niveau werkt. Je werkt aan een gezond en fit lichaam en leert ook een andere manier van bewegen: elegant, vloeiend en met een betere houding als resultaat.

Aan het woord docente Jessica Zijlema: “Yoga en Pilates zijn al jarenlang mijn passie. De combinatie hiervan met dans zorgt ervoor dat er een hele fijne mix ontstaat uit al die verschillende vormen in de Barre lessen, en het is ook nog eens heerlijk om te doen! We waren al een tijd erg enthousiast over Barre Workouts en zijn er trots op dat we nu ook lessen hierin kunnen aanbieden. We hopen dat we veel mensen bij ons in de regio met de lessen mogen laten kennismaken en net zo enthousiast te maken over deze dansworkout als wij zelf zijn.”

Barre Workout is een laagdrempelige en eigentijdse workout die geschikt is voor iedereen, ongeacht leeftijd en/of ervaring met dans, yoga of pilates. De lessen zijn altijd in kleine groepen van maximaal 12 personen, waardoor er veel ruimte is voor een goede begeleiding en persoonlijke aandacht.

De lessen starten op dinsdag 22 maart om 20:50 uur en woensdag 23 maart om 9:30 uur. Aanmelden voor een gratis proefles kan via info@yourbalance.nl of kijk voor meer informatie op www.yourbalance.nl.

Reageer als eerste