Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Asbestinventarisatie en -verwijdering

Asbest & Milieu Limburg BV

Wij zijn een jong betrouwbaar en meedenkend allround bedrijf in asbestsaneringen, sloop en renovatie en dak- en rioleringswerkzaamheden. Onze bedrijfsdoelstelling is meer voor u te betekenen en daarbij verder te gaan dan het totaal ontzorgen.

Wij informeren, adviseren, inventariseren en zoeken voor u de beste en meest efficiënte oplossing. Waarbij wij bij u aan de keukentafel onder het genot van een kopje koffie, al uw vragen en wensen bespreken, rekening houdende met de wet- en regelgeving. Ons streven is u eerlijk en duidelijk van alle informatie te voorzien zodat we samen efficiënt, milieubewust, duurzaam en kostenbesparend aan de slag kunnen. Geen uitdaging is ons te groot. Onze 10-jarige ervaringen in de bouw, sloop- en renovatiewerkzaamheden en natuurlijk de asbestsaneringswerkzaamheden zorgen voor een gedegen kennis en kunde om u vakkundig en snel resultaat te bieden.
Wij beschikken over meerdere ervaren medewerkers. Alle medewerkers zijn volgens de laatste eisen van wet- en regelgeving gecertificeerd om de diverse vragen te beantwoorden en de klussen vakkundig te kunnen uitvoeren. Wij gebruiken de nieuwste technieken, waarbij ten alle tijden rekening wordt gehouden met alle veiligheidsvoorzieningen voor bewoners en eigen medewerkers. Te denken valt hierbij in de sloop- en renovatie aan: het creëren van afgesloten ruimtes, fijnstofafzuigingen met filters, vernevelen van uitkomend sloopafval, stofafzuiging op elektrische gereedschappen en het dragen van volgelaatsmaskers.
Voor de diverse renovatie- en sloopwerkzaamheden van uw woning, loods, schuur of bedrijfspand zijn wij een professionele partner, wij renoveren zolders, badkamers, keukens en toiletten en wij slopen bijvoorbeeld wanden, vloeren, plafonds, metselwerken en kozijnen, allen onder de juiste condities waardoor u als bewoner slechts zeer beperkte hinder van onze werkzaamheden zult ondervinden. Wij werken volgens alle geldende voorwaarden met betrekking tot gezondheid en veiligheid, zeker bij renovatie- en sloopwerkzaamheden. Maar ook denken wij hierbij aan ons milieu, door bijvoorbeeld door het scheiden van uitkomend afval.
Ons kantoor is momenteel gevestigd in Elsloo, echter hebben wij ook een depot in Roermond en Posterholt. Hierdoor kunnen wij bij een calamiteit snel ter plekke zijn, onze medewerkers zijn voorzien van volledig ingerichte werkbussen. Door de liggingen hebben wij een groot werkgebied.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
07:00
17:00
07:00
17:00
07:00
17:00
07:00
17:00
07:00
17:00
00:00
00:00
00:00
00:00
Website
website
Adres
Stationsstraat 194, 6181AM - Elsloo lb
E-mailadres
info@asbestmilieulimburg.nl
Telefoon
046-3030565