Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Grafisch ontwerpers

99 Design

Geweldig dat u onze website bezoekt! Wij zijn een grafisch ontwerpbureau uit Utrecht dat zich voornamelijk bezig houdt met het ontwerpen van logos, huisstijlen en websites. Wij werken voor particulieren, startende ZZP-ers en voor reeds gevestigde bedrijven in binnen- en buitenland. Naast bovenstaande diensten, ontwerpen wij in principe alles. Van flyers tot spandoeken en van websites tot visitekaartjes. Logo laten maken of een website laten maken? Wij zijn een professionele ontwerpstudio en hanteren vaste prijzen. De klant staat bij ons altijd op de eerste plaats.

Logo laten maken? Wij zorgen ervoor dat u een logo ontwerp ontvangt dat past bij uw bedrijf en de diensten en producten die u aanbiedt. Het logo wordt volledig op maat gemaakt. Of u nu een strak, stijlvol, speels of een eenvoudig bedrijfslogo wilt.

Ook het ontwerp van je huisstijl maken wij volledig op maat. Wij maken daarbij gebruik van het logo dat je door ons laat ontwerpen of je reeds bestaande logo. Natuurlijk houden wij rekening met je wensen, je eventuele huidige huisstijl en de doelgroep waarin je bedrijf actief is.

Een website laten maken door 99design? Wij ontwikkelen professionele websites voor diverse organisaties. Alle websites die we opleveren zijn professioneel vormgegeven, kunnen makkelijk beheerd worden met een krachtig CMS en zijn opvallend goed vindbaar in Google.

Met een flyer kunt u uw bedrijf of evenement uitstekend bij een grote groep mensen onder de aandacht brengen. Daarnaast is het ontwerpen en drukken van een flyer goedkoop. Hierdoor kunt u met dit communicatiemiddel meerdere kanten op. Wij zijn zeer ervaren in het ontwerpen van flyers en doen dit graag voor u.

Een goede bedrijfsnaam bedenken is erg moeilijk. Het moet immers aan diverse voorwaarde voldoen om succesvol te zijn. De naam van het bedrijf is de eerst indruk die men van uw bedrijf krijgt. Een goed gekozen bedrijfsnaam is erg belangrijk. Wij helpen u hier graag bij.

99 Design is een van de goedkoopste aanbieders van logo, huisstijl en website ontwerp. Wij streven ernaar om voor een zo goed mogelijke prijs de beste kwaliteit voor onze klanten te leveren en dat doen wij al sinds 2005. Wij zijn voorstander van eerlijk zaken doen en vinden dan ook dat je alleen hoeft te betalen voor hetgeen wij aan je leveren. Je betaalt dus niet voor de ontwerp rondes en afgekeurde ontwerpen, en dat houdt ons scherp om jouw wensen telkens zo goed mogelijk te vertalen naar een ontwerp.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
08:30
17:00
08:30
17:00
08:30
17:00
08:30
17:00
08:30
17:00
Gesloten Gesloten
Website
website
Adres
Valkenkamp 244, 3607LL - Maarssen
E-mailadres
info@99-design.nl
Telefoon
06-83162832