Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Onderhoudsbedrijven

Ariëns - Partner in vastgoedonderhoud

Ariëns Vastgoed Onderhoud, partners in vastgoedonderhoud, werkt voor professionele beheerders van woningen en gebouwen zoals bedrijven, woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen, overheden en beheerders van commercieel onroerend goed.

Laagst mogelijke kosten, meetbare kwaliteit
Onze opdrachtgevers zijn verantwoordelijk voor een goede exploitatie van soms zeer omvangrijke objecten. Onze uitdaging is om deze - samen met onze opdrachtgever - te realiseren tegen de laagst mogelijke kosten en met zo min mogelijk overlast voor gebruikers/bewoners.

Door onze jarenlange onderhoudsexpertise weten we dat een slimmere aanpak de onderhoudskosten met wel 20 tot 40% kunnen reduceren. Door het nauwkeurig bepalen van het gewenste kwaliteitsniveau, het gedetailleerd in kaart brengen en analyseren van de conditie en omstandigheden van de bouwdelen en uitgekiende onderhoudsscenario's, beperken we de kosten aanzienlijk. Daarbij is het leveren van de afgesproken (meetbare) kwaliteit het belangrijkste ijkpunt.

We doen het samen
We geloven in partnering. Wij 'coachen' onze opdrachtgevers bij het beheer en een planmatige uitvoering van al het onderhoud en streven daarbij naar een vergaande transparantie en een open samenwerking. We zijn ervan overtuigd dat in die benadering de beste kansen liggen voor alle betrokken partijen.

Zo min mogelijk overlast
Het jarenlang werken in bewoonde en in gebruik zijnde omgevingen heeft ervoor gezorgd dat we de impact van onze aanwezigheid op gebruikers/bewoners heel goed kennen. Daardoor slagen we er steeds beter in de directe en indirecte overlast voor hen tot een minimum te beperken (lees verder?)

(De directe overlast tijdens de uitvoering (inbreuk op privacy, herrie en stof, verstoring agenda, beperkte bereikbaarheid van het pand e.d.) pakken we succesvol aan door het gebruik van Lean technieken zoals ultra korte doorlooptijden en een optimale samenspraak met de gebruikers. Door bewoners en gebruikers tijdens de voorbereiding en de uitvoering van de werkzaamheden invloed op de maatregelen en de planning te geven, stijgt hun woonbeleving en dalen de kosten.

De beperking van de 'indirecte overlast' is een wezenlijk onderdeel van onze onderhoudsplannen. Daarmee gaan we zaken als hoge energiekosten, verspilling van grondstoffen, onveiligheid en CO2 uitstoot te lijf door de toepassing van het gedachtengoed van C2C, PPP, FSC, VCA, PKVW en MVO.)
Website
website
Adres
Tarweweg 11, 6534AM - Nijmegen
E-mailadres
info@ariens.nl
Telefoon
024-3777666