Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Beleggingen en vermogensbeheer

MKB Fonds

MKB Fonds brengt door middel van de uitgifte van MKB Obligaties en MKB Aandelen de wereld van de belegger en de wereld van de MKB-ondernemer bij elkaar. MKB Fonds biedt beleggers een goed renderende belegging in een gespreide portefeuille van degelijke Nederlandse MKB-bedrijven én er vloeit kapitaal naar het MKB voor de overdracht naar de volgende generaties. MKB Fonds beheert momenteel drie gesloten fondsen, gefinancierd door de uitgifte van MKB Obligaties en MKB Aandelen aan particuliere beleggers, met een totale waarde van circa EUR 35 miljoen.

MKB Fonds richt zich sinds haar oprichting in 2011 op het participeren in gezonde en volwassen MKB-bedrijven. In de meeste gevallen heeft de investering als doel bedrijfsopvolging te realiseren. Daarbij valt te denken aan (familie)bedrijven, waarbij de opvolger onvoldoende middelen heeft voor een overname, of een gefaseerde verkoop door de oud eigenaar met een gefaseerde toetreding van de opvolger. Daarnaast hanteert MKB Fonds voor veel van haar participaties een buy & build strategie. Bij een buy & build strategie doet MKB Fonds samen met haar participatie strategische overnames van vergelijkbare of complementaire ondernemingen waardoor de onderneming uitgebouwd wordt en verdere groei tot stand komt. De MKB-bedrijven waarin MKB Fonds heeft geparticipeerd realiseren gezamenlijk circa EUR 180 miljoen omzet en bieden direct werkgelegenheid aan honderden werknemers in binnen- en buitenland.

MKB Fonds past haar kracht als leidende Nederlandse participatiemaatschappij in het MKB toe om waarde te ontluiken en groei te stimuleren. Het kapitaal van MKB Fonds is de olie voor de motor van een sterk Nederlands Midden- en Kleinbedrijf. De strategische ondersteuning die MKB Fonds biedt helpt bedrijven te groeien en succesvol te zijn, ook in economisch moeilijke tijden.

MKB Fonds heeft het haar hoogste prioriteit gemaakt om de belangen van haar investeerders en participaties te dienen. Dit uit zich in een cultuur die integriteit, professionaliteit en passie voor perfectie waardeert en verplicht te opereren met een lange termijn visie en een duidelijk besef dat vertrouwen elke dag verdient moet worden.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
Gesloten Gesloten
Website
website
Adres
Keizersgracht 135, 1015CK - Amsterdam
E-mailadres
info@mkb-fonds.nl
Telefoon
020-7006646