Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Uitvaartverzorging

Segbroek Uitvaartverzorging

Bij Segbroek Uitvaartverzorging organiseren wij de uitvaart zoals U die voor ogen heeft. Dit kan al een crematie zijn vanaf € 1999,-
Wenst u een uitvaart met een kerkdienst vooraf en dragers "in stijl" of doet u graag zoveel mogelijk zelf met uw familie, geen probleem! Flexibel maken we samen met u de begrafenis of crematie tot een goede herinnering waarmee u weer verder kunt.

Vooraf Regelen
Bij het nadenken over de uitvaart kunt u bij leven al belangrijke keuzes maken.
Bijvoorbeeld of u bij een begrafenis een eigen plekje wenst op een begraafplaats of dat er bij een crematie de as bewaart zal worden in een urn of een urnengraf. Wat zullen daar dan de kosten van zijn? Als u kiest voor een natuurbegraafplaats, waar is die dan beschikbaar?
Indien u uw keuzes in een document wenst vast te leggen kunt u hiervoor de bewaarkaart Zo wil ik mijn uitvaart gebruiken. U kunt deze kaart bestellen via de mail of telefonisch. Wenst u een offerte van de uitvaart of een persoonlijk gesprek om vooraf zaken vast te leggen? Belt u ons dan op voor het maken van een afspraak.

Bij overlijden
Na de berichtgeving aan de (huis)arts neemt u met ons contact op. In overleg wordt dan de laatste verzorging geregeld en het tijdstip voor de bespreking van de uitvaart.
In de bespreking komen de volgende zaken aan de orde: Aangifte bij de gemeente. Locatie en bezoektijden van het opbaren van de overledene. Locatie, datum en tijd van de begrafenis of crematie. De verzending van kaarten aan genodigden en/of advertenties. De persoonlijke invulling van de uitvaart (muziek, toespraken, dankwoord, consumpties, etc.).
Het assortiment van Segbroek Uitvaartverzorging van drukwerk, kisten, rouwvervoer is zeer uitgebreid en biedt nabestaanden de gelegenheid te kiezen voor de stijl die goed bij de overledene past. Hierdoor kan een waardevolle herinnering ontstaan.

Na de bespreking van de uitvaart ontvangt u de zogeheten LSR (Landelijk Steunpunt Rouw) gids. In deze gids is een checklist aanwezig met welke instanties apart bericht moeten worden en welke instanties automatisch bericht ontvangen. Ook is in de gids vermeld waar men terecht kan voor praktische en emotionele hulp.Indien gewenst kunnen wij voor u schriftelijke dankbetuigingen verzorgen. Het is gebruikelijk dat dit rond de 5e week na de uitvaart verzorgd wordt. Segbroek Uitvaartverzorging heeft hiervoor een uitgebreide collectie beschikbaar waaruit gekozen kan worden. U ontvangt altijd van ons een compleet overzicht van de kosten

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
00:00
00:00
00:00
00:00
00:00
00:00
00:00
00:00
00:00
00:00
00:00
00:00
00:00
00:00
Website
website
Adres
Laan van Eik en Duinen 188, 2564GX - Den Haag
E-mailadres
info@segbroekuitvaart.nl
Telefoon
070-3625961