Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Omroepen - Radio en TV

Omrop Fryslân

Stichting Omrop Fryslân is de publieke regionale radio- en televisiezender in Fryslân. Het bedrijf is in 1988 als zelfstandig radiostation ontstaan, maar is al actief sinds 1946. Vanwege de status van het Fries als tweede rijkstaal, maakt Omrop Fryslân vanaf 1988 ook documentaires en schooltelevisieprogrammas voor de landelijke publieke omroep. Vanaf 1994 maakt de Omrop regionale televisie, in 2000 is de website als online kanaal toegevoegd.

Tegenwoordig is Omrop Fryslân een multimediabedrijf dat volop meedoet aan alle vernieuwingen op het gebied van nieuwe media en digitalisering. Zo spelen platformen als YouTube, Facebook, Twitter en Instagram een belangrijke rol en heeft de Omrop ook eigen applicaties voor Android, Apple en Windows besturingssystemen. Daarnaast zijn er online kanalen zoals Omrop Non-Stop, het Koperkanaal en Klipkar TV. Omrop Fryslân Reclame zorgt voor de verkoop van reclameruimte op radio, televisie en online.

Omrop Fryslân is een van de best beluisterde en bekeken regionale publieke stations in Nederland (met radio op afstand marktleider in de provincie). De Omrop biedt een divers aanbod aan programmas en berichtgeving: van nieuws tot cultuur en sport en van schooltelevisie tot documentaires.

FRYSK
Stichting Omrop Fryslân is de publike regionale radio- en telefyzjestjoerder yn Fryslân. It bedriuw is yn 1988 as selsstannich radiostasjon ûntstien, mar is al aktyf sûnt 1946. Fanwegen de status fan it Frysk as twadde rykstaal, makket Omrop Fryslân sûnt 1988 ek dokumintêren en skoaltelefyzjeprogrammas foar de lanlike publike omrop. Fan 1994 ôf makket de Omrop regionale telefyzje, yn 2000 is de website as online kanaal taheakke.

Hjoed-de-dei is Omrop Fryslân in multimediabedriuw dat folop meidocht oan alle fernijingen op it mêd fan nije media en digitalisearring. Sa spylje platfoarms as YouTube, Facebook, Twitter en Instagram in wichtige rol en hat de Omrop ek eigen applikaasjes foar Android, Apple en Windows bestjoeringssystemen. Dêrnjonken binne der online kanalen lykas Omrop Non-Stop, it Koperkanaal en Klipkar TV. Omrop Fryslân Reklame soarget foar de ferkeap fan reklameromte op radio, telefyzje en online.

Omrop Fryslân heart ta de bêst beharke en besjoene regionale publike stasjons yn Nederlân (mei radio op ôfstân merklieder yn e provinsje). Omrop Fryslân biedt in ferskaat oanbod oan programmas en berjochtjouwing: fan nijs oant kultuer en sport en fan skoaltelefyzje oant dokumintêren.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
06:00
23:00
06:00
23:00
06:00
23:00
06:00
23:00
06:00
23:00
07:00
18:00
07:00
18:00
Website
website
Adres
Zuiderkruisweg 2, 8938AP - Leeuwarden
E-mailadres
info@omropfryslan.nl
Telefoon
058-2997799