Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Loodgieters

Berghout Loodgietersbedrijf Arnold

Heeft u een probleem, een storing, een lekkage of gaat u verbouwen dan kunt u op ons rekenen. Wij zijn een klein bedrijf en daardoor zeer klantgericht. Onze jaren lange ervaring staan garant voor degelijk en betrouwbaar werk.

Loodgieter bedrijf Berghout bestaat sinds 11 augustus 1969. Wij zijn een landelijk erkend gas en watertechnisch installatie bedrijf. Onze voornaamste werkzaamheden zijn onderhoud en renovatie in de regio Rotterdam.

Als erkend installateur maak ik binnenhuis installaties zoals warm en koud waterleidingen, gasleidingen, afvoeren en rioleringen. Het ambachtelijke gedeelte van een loodgietersbedrijf is het lood en zinkwerk.
Het vernieuwen van zinken dakgoten, zinken balkons en het bekleden met lood van b.v. een schoorsteen is een greep uit de dakwerkzaamheden die ik veelvuldig uitvoer. In mijn zinkwerkplaats kan ik alle vormen maken van alle voorkomende dakgoten, erkers en balkons.

Mijn werkzaamheden zijn zeer uit een lopend van aard. Ik doe al het leidingwerk gas, water, ventilatie en afvoer leidingen. Dus ook de riolering in de kelder of kruipruimte. Op het dak doe ik al het lood en zinkwerk en op platte daken bitumineuze dakbedekking.

Tegenwoordig wordt er veel met kunststof leidingen gewerkt. Het liefst maak ik een mooie installatie van roodkoperen pijp maar omdat deze pijp in vergelijking met kunststof veel duurder is werk ik ook met Henco buis. Dit is een kunststof buis met een aluminium inlage. Het grootste voordeel is dat deze buis op een rol van vijftig meter geleverd wordt zodat ik van A naar B kan gaan zonder verbindingen.

Het ambachtelijke gedeelte van een loodgieterbedrijf is het lood en zink werk. Hiervoor heb ik ook mijn vakdiplomas gehaald. Patroon loodgieter. Het vernieuwen van zinken dakgoten, zinken balkons en het bekleden met lood van b.v. een schoorsteen is een greep uit de dakwerkzaamheden die ik veelvuldig uitvoer. In mijn zinkwerkplaats kan ik alle vormen maken van alle voorkomende dakgoten, erkers en balkons.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
08:00
22:00
08:00
22:00
08:00
22:00
08:00
22:00
08:00
22:00
Gesloten Gesloten
Website
website
Adres
Kleiweg 206, 3051SL - Rotterdam
Telefoon
010-4183642