Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt

1 Verhaal

het verhaal van E.

Volleybal: gezelligheid en sportiviteit gemixt!

Volleybal: gezelligheid en sportiviteit gemixt!
Door: Nikita van Grieken

Aanstaande vrijdag is er weer een spannende wedstrijd voor het recreantenteam van de volleybalvereniging Keizer Otto Trivolley. Deze wedstrijd is namelijk bepalend of recreantenteam 2 mag blijven spelen in de klasse waar de spelers vorig jaar hard voor gevochten hebben. Vandaag heb ik een interview met Dotty Rens, volleybalspeelster in recreantenteam gemengd 2 van Keizer Otto Trivolley
Goedemiddag Dotty! Hoe lang maak je deel uit van dit team en hoe kwam je er zo op, om in het recreantenteam te gaan?
Eigenlijk heb ik al heel wat volleybalervaring aangezien ik nu al dik in de veertig ben en al speel vanaf m'n 27e. In die tijd speelde ik in een competitie damesteam. Hierbij is het verplicht 2 keer in de week te spelen en dit werd me iets te druk. Ik besloot over te stappen naar het recreantenteam want hierbij hoef je maar 1 keer in de week aanwezig te zijn. Je kan op vrijwillige basis (mits er ruimte is) ook nog ervoor kiezen om wedstrijden te doen, dit gebeurt dan 1 keer in de maand. Ik vind de wedstrijden altijd erg leuk omdat je team op elkaar is ingespeeld en je teamleden stuk voor stuk een aardig niveau hebben. Ook is het altijd super gezellig; we sluiten altijd wel af met een of twee drankjes om de behaalde punten te vieren!
Met wat voor soort mensen zit jij in het team en wat kan je verwachten als je bij een recreanten volleybalteam zou willen?
Het team is heel divers. Een gemengd team bestaat uit minimaal 6 mensen waarvan 3 of meer dames zijn. Ik vind een gemengd team leuker dan een team met alleen maar dames omdat dit het spel spannender en fanatieker maakt. Ieder heeft zo zijn eigen kwaliteiten en daar wordt dan ook op gelet bij de opstelling. De jongste in mijn team is 25 en de oudste is 60. Ik zou mijn team omschrijven als sociaal, fanatiek en levendig. Af en toe is er ook een feestje of borrel met de hele club. Hier zijn ook de competitiespelers bij en er worden toernooitjes gehouden. Kortom: bij Keizer Otto Trivolley wordt zowel sportiviteit als gezelligheid gemixt!
Dankjewel Dotty voor de uitgebreide antwoorden! Leuk dat je zo enthousiast bent over je team en het spel. Ook wens ik je natuurlijk heel veel succes met de wedstrijd aanstaande vrijdag!
***************************************************************************
Mocht je na het lezen van dit interview nieuwsgierig zijn geworden en misschien zelfs geïnteresseerd zijn om een keer mee te doen? Op woensdagavonden vanaf 20:30 uur ben je altijd welkom om te komen kijken en/of meedoen (neem je binnensportschoenen mee!).
Of neem een kijkje op de website: http://www.ko-trivolley.nl/

Ervaringen

0 Tweedehands

nog geen vraag & aanbod

Nog enkele plaatsen beschikbaar: vanavond, 20.1...

Nog enkele plaatsen beschikbaar: vanavond, 20.15 uur, cabaretière Margriet Bolding in Theater Kleintje Kunst haar programma "Zo zijn we niet getrouwd". Een avond boordevol humor!
Kom en laat u verrassen..., reserveer snel: theaterkk@gmail.com of bel/sms 0654220108. www.theaterkleintjekunst.nl

Margriet Bolding werkt als organisatiepsycholoog en cabaretière. Zij heeft haar eigen bedrijf in training en entertainment en treedt regelmatig op als dagvoorzitter of cabaretière voor bedrijven. Haar motto 'Carpe Diem, Carpe Publicum', is haar op het lijf geschreven. Met een innemende en ontvankelijke blik in haar ogen en een spitsvondige interactie weet zij in no time het publiek aan zich te binden. Met een meesterlijke timing slaagt Margriet erin onverwachte wendingen te creëren. Daarbij schroomt ze niet om anderen én zichzelf flink op de hak te nemen. Haar mooie en soms zeer ontroerende liedjes zijn als de kers op de taart, hierin valt alles op zijn plek. Margriet stond in 2008 in de finale van het Wim Sonneveld Concours van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Daar viel ze op. De jury roemde haar combinatie van gekte en diepgang, haar poetisch taalgebruik en verrassende wendingen. Ze wint de tweede prijs. Al eerder, tijdens haar studie psychologie in Groningen, won Margriet de Persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Margriet snijdt in haar theaterwerk herkenbare thema's aan, refererend aan de mens en zijn habitat. Haar werk als organisatiepsycholoog vormt een onuitputtelijke bron van inspiratie voor haar cabaretprogramma's. Dit vertaalt zich in een eigen stijl "het psychocabaret", uniek in zijn soort. Behalve haar liefde voor het cabaret, schrijft Margriet ook verhalen. Zo wint zij in 2012 een tweede prijs bij de A.L. Snijdersprijs voor korte verhalen. Ook staat zij bekend om haar "psychostrips" kleine stripverhaaltjes over alledaagse situaties thuis en op het werk. Een multitalent!

Anders...

Lokaal fonds

Bewonersfonds Hilversum

Bezoek de website
Huishoudens
Loading...