Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Acupunctuur

Acupunctuur en Iokai Meridiaan Shiatsu Praktijk L. van Hooft

IOKAIĀ® shiatsu is een vorm van manuele therapie waarbij met beide handen in onderling verband correcte en stabiele druk wordt uitgeoefend op het lichaam van de ontvanger. Het te behandelen lichaamsdeel wordt ondersteund en in de juiste richting gestrekt, de behandelaar concentreert zich daarbij op de energetische reacties binnen het meridiaan verloop. Veel mensen zijn zich niet bewust van dit fijn vertakt en uitgebreid netwerk van onderling verbonden niet fysieke banen over hun lichaam en door de organen, waarbinnen levensenergie (Ki) continu circuleert. Door overlevering binnen de Oosterse traditie is echter al heel lang bekent, dat de conditie van de meridianen een weerspiegeling vormt van iemands functioneren op lichamelijk, emotioneel en geestelijk vlak.

Mijn IOKAI Shiatsu therapie zorgt er voor dat uw levensenergie (Ki) krachtig en ongehinderd door uw lichaam stroomt, en uw zelfhelend vermogen zal zegevieren! U zult zich dan fit en gezond voelen, goed slapen, uitgerust zijn en in staat zijn om topprestaties te leveren, blessures zullen verdwijnen en niet meer terugkomen. Met name voor (top)sporters is dit van zeer groot belang. Een verstoring in de vrije stroom van Ki kan zich manifesteren als pijn, stress, lusteloosheid, slapeloosheid, houdingsafwijkingen, functiestoornissen, en zelfs als emotionele en relationele problemen. In mijn Iokai shiatsu behandeling staan nog steeds de traditionele Japanse buik- en rugdiagnose centraal om effectief te bepalen in welke meridianen afwijkingen in de energiebalans voorkomen.
IOKAI Shiatsu, iets voor u?
De eisen die de samenleving aan ons stelt en onze moderne levensstijl brengen soms diverse klachten teweeg, die heel goed met Iokai shiatsu te behandelen zijn, omdat ze zich meestal ook als voor de Iokai Shiatsu therapeut waarneembare onevenwichtigheid in de persoonlijke energiebalans laten zien. Ook bij allerlei chronische aandoeningen blijkt Iokai Shiatsu therapie om dezelfde reden goed te kunnen helpen. Bovendien vinden veel mensen een Iokai shiatsu behandeling prettig om te ontvangen. Shiatsu versterkt of herstelt het harmonisch dynamisch evenwicht tussen de meridianen en organen. Dit versterkt je basisconditie, vitaliseert, ontspant, kalmeert en verbetert het lichaamsbewustzijn. Zowel voor zieken als gezonden werkt dit positief. Mijn IOKAI Shiatsu is zeer geschikt als complementaire preventieve voor- en nazorg therapie bij nagenoeg alle voorkomende (chronische) klachten van lichamelijke en emotionele aard!

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
09:00
22:00
07:30
19:00
08:00
22:00
08:00
22:00
08:00
22:00
08:00
18:00
Gesloten
Website
website
Adres
Karel Ensinckstraat 40, 5246GM - Rosmalen
E-mailadres
praktijk.iokai-shiatsu@kpnplanet.nl
Telefoon
06-14635477