Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Thumb 10354686 10150004552801856 220367501106153455 n

Verhalen / Starten eigen bedrijf. van

De Klussenier Edwin de Bruijn

Edwin de Bruijn start klusbedrijf met: ‘‘gevestigde naam’’

Amsterdam - Edwin de Bruijn, een veelzijdig vakman met veel ervaring in verschillende takken van de bouwbranche. Zijn familie en vrienden zullen dit beamen. Zij schakelen hem in voor renovaties in de badkamer, keuken of kleinere klussen. Vanaf 1 oktober hebben particulieren en bedrijven ook de mogelijkheid deze vakman in te schakelen. Vanaf die datum is Edwin de Bruijn beschikbaar als Klussenier voor alle klussen en verbouwingen in en rond het huis.

Onlangs besloot Edwin zijn eigen klusbedrijf op te zetten als Klussenier. Inmiddels een paar maanden later is Edwin druk met de laatste voorbereidingen voor de start van zijn eigen klusbedrijf. Op 1 oktober is de officiële start van zijn klusbedrijf als Klussenier. Vanaf die datum kunnen particulieren en bedrijven in Amsterdam en omgeving Gaasperdam, Amstelveen en Weesp bij hem terecht.

Vanwaar de stap om een eigen klusbedrijf te starten?
Een eigen klusbedrijf speelde al langer bij mij. Alles verzorgen voor de klant, vanaf het eerste contact tot aan de oplevering, maakt het werk gewoon leuk. In loondienst ben je vaak slechts een schakeltje in een grote machine. Daarbij heeft een grotere aannemer vaak geld verdienen als prioriteit. Geld verdienen is leuk maar ik krijg meer voldoening van het leveren van vakwerk en een tevreden klant.
Een klusbedrijf willen beginnen is één maar hoe zet je jezelf op de kaart? Via mijn werk kwam ik in contact met De Klussenier. Na een persoonlijk gesprek was voor mij meteen duidelijk dat deze organisatie precies biedt wat ik zocht. De administratieve ondersteuning zal me grotendeels ontlasten zodat ik mezelf bezig kan houden met klussen. En daarnaast staat het merk De Klussenier bekend als betrouwbaar en professioneel. Een gevestigde naam in Nederland.

Wat is uw specialiteit?
Ik kan nagenoeg alle werkzaamheden in en rond het huis uitvoeren. Bijvoorbeeld een volledige badkamer-, toilet- of keuken verbouwing, installatiewerk, timmerwerk en schilderwerk. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel, evenals de klant. Als ik een tijd afspreek, dan ben ik er ook. De klant mag rekenen op een professionele werkhouding. Ik denk ook graag met de klant mee en bespreek graag de mogelijkheden in hun situatie. Die veelzijdigheid maakt mijn werk ook zo leuk. Maar het leukste is natuurlijk iets nieuws maken en de voldoening van een tevreden klant. Niks is mooier dan dat beide partijen bij de oplevering elkaar glimlachend de hand schudden.

Wilt u verder nog iets kwijt aan de mensen?
Vanaf 1 oktober ben ik als Klussenier beschikbaar in de regio Amsterdam, Gaasperdam, Amstelveen en Weesp. Mensen een verbouwing of een kleinere klus gepland hebben kunnen zij gerust vrijblijvend contact opnemen. Net als mijn collega Klusseniers geef ik vooraf een vrijblijvende offerte, reken geen voorrijkosten en klanten ontvangen 12 maanden garantie. Ik ben bereikbaar op 06 - 46898996, 020 - 2233600 en via edwindebruijn@klussenier.nl. Kijk voor meer informatie of voor acties op www.klussenier.nl.

Reageer als eerste