Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Auto-sleepbedrijven en -hulpdiensten

Poort Takel- en Bergingsbedrijf BV

Poort BV is een familiebedrijf dat zich al ruim dertig jaar bezig houdt met het takelen en bergen van gestrande voertuigen. Waar het in 1968 is begonnen met een Willys jeep uit het leger en een oude GMC kraanwagen, is er in de loop der jaren veel veranderd. Vandaag de dag beschikken wij over modern materieel en zijn wij uitgegroeid tot een professionele takel en bergingsorganisatie.

Onze dertien vaste medewerkers (elf bij de weg en twee op de centrale), zijn goed gemotiveerde mensen die hun vak verstaan en die de meest ingewikkelde takel-en bergingsklussen kunnen klaren. Niet alleen de berijder van een personenauto, maar ook de bestuurder van de zwaarste truck of bus kan rekenen op professionele hulpverlening.

Naast het bergen en transporteren van voertuigen is ook het opvangen en begeleiden van de gestrande weggebruiker een belangrijke taak. Ons bedrijf beschikt over een grote ontvangstruimte met alle benodigde facaliteiten waar de mensen na ongeval of pech op verhaal kunnen komen of even kunnen bellen met familie en verzekering e.d. Hier van uit wordt dan het eventuele doortransport, de inzet van een vervangende auto of het vervoer per taxi geregeld.

Wie betaalt de kosten? Iedere bestuurder van een personenauto met een WA-verzekering is verzekerd voor de kosten van takel- en bergingswerkzaamheden, mits deze worden uitgevoerd door een erkende VBS berger. In de meeste van deze verzekeringen is bovendien het vervoer van de beschadigde auto en de inzittenden naar het huisadres, een dealer of een schadeherstelbedrijf inbegrepen, waar ook in Nederland. De VBS berger wordt in deze gevallen door de verzekeraar betaald en is zodoende in staat direkt te kunnen handelen. Ook de verdere afwikkeling gebeurt rechtstreeks met de betreffende alarmcentrale. En dat is voor de weggebruiker een hele zorg minder.

Wij rijden in opdracht van alle alarmeringsdiensten. Ook het verzorgen van wegenwacht - transporten is bij ons in goede handen. Kortom, de bergers van Poort BV staan dag en nacht, 365 dagen per jaar voor u klaar.
Website
website
Adres
Kerkstraat 52, 9745CK - Groningen
Telefoon
050-5565274