Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Naai-, lock- en breimachines

Naaimachines Zijlstra Lock-Borduur

Zijlstra Naaimachines is een van de oudste, maar zeker een van de meest bekende naaimachine-zaken van Nederland. Opgericht in 1933, is het dit jaar dus 80 jaar oud. Vaak wordt opgemerkt wat er allemaal veranderd is in deze tijd. Wij spreken liever van verbeterd. We hebben een zeer grote collectie nieuwe en gebruikte machines van alle TOP-merken. Geselecteerd voor u op een gunstige prijs/kwaliteit verhouding, met de LAAGSTE-PRIJS-GARANTIE! En ondanks de leeftijd van de zaak staat er een jong en enthousiast team voor u klaar!

We leveren alles direkt uit voorraad. We geven deskundig advies en goede service. Ook na de aanschaf kunt u bij ons terecht voor gratis lessen op afspraak en voor workshops en/of cursussen, door aanmelding.

Laagste-prijs-garantie wil zeggen dat u zeker mag weten dat de machine die u bij ons koopt, na inruil/korting, bij een andere vakzaak niet goedkoper is! Partijhandel, opheffings uitverkopers, internetverkopers en outlet winkels uiteraard uitgesloten, wegens de zekerheid die wij u geven met betrekking tot lessen, service en garantie.

Zijlstra Naaimachines geeft op nieuwe en gebruikte huishoud-machines een jaar garantie AAN HUIS! DIREKT KLAAR DUS. Dit geldt in de drie noordelijke provincies en is ook zonder voorrijkosten! Deze garantie kunt u na een jaar verlengen door middel van een onderhoudsbeurt aan de machine*. Bovendien heeft u op elke nieuwe machine minimaal 3 jaar, maar zelfs tot 5 jaar fabrieksgarantie. Fabrieksgarantie wil zeggen, dat constructie en/of materiaalfouten kosteloos worden verholpen door de importeur. Dit kan alleen bij de officiƫle dealer! Let op: garantie vervalt door zelf te sleutelen of door dit te laten doen door niet ondersteunde reparateurs!!!

Omruilgarantie.
Verder heeft u op nieuwe en gebruikte machines 12 maanden "omruilgarantie" d.w.z.: U krijgt, bij aankoop van een volgende nieuwe machine binnen een jaar, minimaal het hele aankoopbedrag als inruil terug!

Wij hebben in onze ruime showroom een grote keus aan TOP-occasions. Ook hierop geven wij een jaar garantie. Ons motto is: "beter een goede gebruikte dan een goedkope nieuwe!" (zie ook bij: assortiment) Bovendien krijgt u, wanneer u de machine binnen een jaar weer inruilt op een nieuwe machine en tenminste verdubbelt in prijs, het hele aankoopbedrag als inruilprijs weer terug!!!

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
Gesloten 10:00
18:00
10:00
18:00
10:00
20:00
10:00
18:00
10:00
17:00
Gesloten
Website
website
Adres
Sontweg 15, 9723AT - Groningen
Telefoon
050-3136274