Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Werving- en selectiebureaus

MT-Professional Devices BV

MT-PD is als VoIP telecommunicatiebedrijf ontstaan uit een technisch installatiebedrijf dat in 1984 is gestart.Wij mogen ons scharen onder de professionele topspelers op de zakelijke telefoniemarkt. Onze kracht, langdurige relatie die berust op vertrouwen, (technische) kennis en goed prijsbeleid. Wij helpen onze klanten zoals we zelf ook geholpen willen worden. Adequaat, vakkundig en vriendelijk. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hoogeveen met rayons in Flevoland, Amsterdam en Groningen.

Wij hebben wel een winstdeling voor iedereen maar geen individuele bonussen. Het is mede hierdoor dat een extreem gevoel van samenwerken heerst binnen MT-PD. Door deze samenwerking zullen er dan ook nooit vage beloftes naar u als relatie zijn maar altijd concrete en heldere adviezen.
Alle medewerkers hebben een hoog WIJ gevoel en gaan waar nodig toch even door met hun werk om de klant tevreden te stellen. De mensen binnen (waaronder de planners) dragen zorg voor de harde werkers en proberen een werkdag van 08.00 en 17.00 uur te laten verlopen, familie en vrienden willen we ook tevreden houden.

De servicegraad (24/7) is binnen MT-PD hoog.

MT-PD heeft een innovatieve full service telecommunicatieplatform, 6x redundant uitgevoerd, met een landelijk dekking. Wij investeren zowel in technologie als in mensen, omdat wij vinden dat beide elementen vitaal zijn voor een succesvolle mix van betrouwbaarheid, gedegen kennis en een flexibele organisatie.

Bij MT-PD bent u een relatie met een naam.

MT-PD biedt vanuit het haar communicatieplatform een compleet portfolio aan hoogwaardige telecomdiensten op het gebied van VoIP, mobiel en hosting. Alle diensten zijn modulair opgebouwd , waardoor altijd de best passende oplossing kan worden gerealiseerd. MT-PD levert de diensten rechtstreeks aan u als eindklant maar ook via het indirecte kanaal in samenwerking met haar IT partners.

Wij zijn ervan overtuigd dat een langdurige relatie met u als klant en onze partners de sleutel is tot gezamenlijk succes. Om deze reden wordt er per relatie en/of partner een account team samengesteld. Dit betekent: één aanspreekpunt voor de totale dienstverlening op het gebied van telecommunicatie. De directe aanspreekpunten en de platte organisatie die MT-PD kenmerken, gecombineerd met het hoogwaardige en uitgebreide portfolio, zorgen voor een relatie waar u allen jaren uiterst tevreden over zal zijn.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
08:00
17:30
08:00
17:30
08:00
17:30
08:00
17:30
08:00
17:30
Gesloten Gesloten
Website
website
Adres
Pascalstraat 9, 7903BJ - Hoogeveen
E-mailadres
info@mt-pd.nl
Telefoon
0528-217217