Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Metaalbewerking

Snijtechniek Brabant

Snijtechniek-Brabant is al jaren een vertrouwde naam in de branche! Opgericht in 1991 en sindsdien gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige bouwpakketten voor de jacht- en scheepsbouwindustrie.

Om te kunnen voldoen aan de vraag vanuit de (nationale en internationale) markt was al vrij snel na de oprichting uitbreiding van zowel het machinepark als de locatie noodzakelijk.
Ons moderne machinepark is vervolgens geleidelijk vergroot en bestaat op dit moment uit 7 verschillende machines, die worden aangestuurd door een professioneel en ervaren team.
De locatie aan de Forellenweg 6 in Raamsdonksveer is enkele malen uitgebreid en beschikt inmiddels over een 4.000 m2 grote fabriek, die het mogelijk maakt om – naast het diverse machinepark – een flinke voorraad te houden, zodat wij de vraag van de klant om snelle levering en korte wachttijden kunnen beantwoorden.

Onze productportefeuille bestaat uit productievoorbereiding, tekenwerk, nesten (optimaal indelen van platen) en coderen, geschikt maken van informatie en gegevens voor snijmachines en natuurlijk de snij-werkzaamheden. Vanaf 2004 verzorgen wij ook druk- en vormwerkzaamheden. Tevens beschikken wij over een houtfreesmachine die we inzetten bij het vervaardigen van druk- en bouwmallen, die bijvoorbeeld dienen als constructie van polyester boten.
Wij hebben onze activiteiten in 2008 verder uitgebreid door te gaan samenwerken met ProNautec, die op maat gemaakte profielen voor de jacht- en scheepsbouwindustrie levert.

En momenteel zijn we in samenwerking met diverse partijen bezig met de ontwikkeling van een volautomatische freescel voor de bewerking van aluminium plaatmaterialen, die medio 2010 operationeel zal zijn.
Kortom, Snijtechniek-Brabant is uitgegroeid tot een ervaren, vooruitstrevende en innovatieve totaalleverancier, die professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan!
Website
website
Adres
Forellenweg 6, 4941SJ - Raamsdonksveer
E-mailadres
info@snijtechniek-brabant.nl
Telefoon
0162-518285