Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Textieldrukkerijen

Indigo Zeefdruk VOF

Indigo Zeefdruk, ontstaan in 1979, is een allround zeefdrukkerij in het midden van het land met een brede kennis en deskundigheid.
Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van textiel zoals t-shirts, polos, sweaters, jacks en caps voor bijv. festivals, evenementen, verenigingen, bedrijven of particulieren. Wij kunnen zowel kleine als grote aantallen aan en door onze jarenlange ervaring streven wij altijd naar de hoogste kwaliteit.
Door onze kleinschaligheid zijn wij zeer flexibel waardoor wij snel en adequaat kunnen inspringen op de wensen van de klant van idee tot eindproduct. Naast textieldruk zijn wij ook ervaren met het drukken van kunstwerken, reklame/naamborden, stickers, objecten, etc.

Het bedrukken van textiel is onze specialiteit dit kan op door u aangeleverd textiel zijn alswel door ons geleverd worden. Op de links pagina treft u diverse leveranciers aan met een grote verscheidenheid aan textiel voor verschillende doelgroepen zoals werk-, promotie- en sportkleding die wij u kunnen leveren. Door onze ruime ervaring kunnen wij u een goed advies geven betreffende het aanleveren van uw logo/ontwerp, kledingkeuze en drukplaats of het nu gaat om enkele stuks of grote aantallen.
Naast direktdruk kunnen wij de kleding ook voorzien van gedrukte alswel digitaal geprinte transfers die door middel van warmte en druk op de kleding wordt aangebracht. Dit wordt vooral gebruikt bij kleinere aantallen of bijv. het nummeren van sportkleding.

Door de jaren heen hebben wij regelmatig met zeer uiteenlopende kunstenaars gewerkt om in zeefdruk een kunstprent voor hen te vervaardigen of het nu gaat om een unica of seriegraphie.
Het hele traject van voorbereiding tot en met het eindproduct gebeurt in eigen huis en gaat meestal in goed overleg met de kustenaar zelf zodat deze bij de verschillende processen zijn werk eventueel nog kan bijsturen naar het gewenste resultaat.
Voor elk budget is er wel een passende oplossing te bereiken met een maximaal resultaat.
De mogelijkheden zijn haast onbeperkt of er nu op papier, hout, textiel, glas of een andere ondergrond gedrukt moet worden.
Website
website
Adres
Morsestraat 23, 4004JP - Tiel
E-mailadres
info@indigozeefdruk.nl
Telefoon
0344-613028