Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Kunststoffen - groothandel en fabrikanten

Nolim Kunststof Rij- en Stempelplaten BV

Nolim BV is één van de grootste leveranciers van kunststof rij- en stempelplaten in Europa. Daarnaast levert Nolim ook stempelplaathouders, steekschotels, steekschotelhouders en Containershields.

Nolim werkt uitsluitend met HMPE 500 regeneraat. Een lichtgewicht kunststof van hoogwaardige kwaliteit, waardoor de rij- en stempelplaten sterk en vochtafstotend zijn, bestand tegen diesel, oliën en vele chemicaliën én ongevoelig voor breuk. Alle houders zijn vervaardigd van RVS.

NOLIM kunststof stempelplaten

De Nolim stempelplaten voorkomen het wegzakken van onder andere mobiele telescoopkranen, autolaadkranen, hoogwerkers en betonpompen. Tegelijkertijd beschermen ze de ondergrond. Ze hebben een soortelijke massa van 0,95 kg/m³.
De stempelplaten zijn licht van gewicht wat ze makkelijk hanteerbaar maakt. Ze hebben een soortgelijke massa van 0,95 kg/m². Daarnaast zijn ze (zeer) slijtvast, onbreekbaar en vochtafstotend, kortom, een erg duurzaam product.
Een stempelplaat is standaard voorzien van 1 draaglus. Stempelplaten met een gewicht van 25 kg of meer zijn voorzien van 2 draaglussen, platen met diktes van 70 of 80 mm hebben 2 ketting draaglussen.
Standaard zijn ze leverbaar in vierkante en ronde uitvoering, maar ook een afwijkende vorm en maat is voor ons geen probleem.

NOLIM kunststof rijplaten

De Nolim rijplaten beschermen de ondergrond en voorkomen het wegzakken van machines en voertuigen. Ze maken slechte of zachte ondergronden beter begaanbaar. Doordat ze onbreekbaar en licht van gewicht zijn, zijn ze tevens gemakkelijk verplaatsbaar. De rijplaten zijn geschikt voor gebruik van zware voertuigen tot 120 ton/m². Ze verdelen de belasting tweemaal beter dan overige kunststof rijplaten. Verder laten de rijplaten geen sporen na van roest en zullen ze niet scheuren of breken.
Indien gewenst, kunnen de rijplaten voorzien worden van een bedrijfsnaam of logo. Ook kunnen antislip groeven in de plaat gefreesd worden. De standaardmaten, 2, 3 en 4 meter lengte, zijn direct uit voorraad leverbaar. Overige afmetingen zijn echter ook mogelijk, maar in overleg.

Containershield®

Containershield® is speciaal door Nolim en Antea Group ontwikkeld en is een geregistreerd product. Het betreft een flexibele naadloze lichtgewicht beschermplaat met een afmeting van 7,00 m x 2,50 m x 0,03 m, die het beschadigen van vloeistofdichte en vloeistof kerende vloeren voorkomt. Vloeren kunnen namelijk beschadigd raken door het gebruik van containers, mechanische belasting of chemische

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
08:30
17:00
08:30
17:00
08:30
17:00
08:30
17:00
08:30
17:00
Gesloten Gesloten
Website
website
Adres
Rheastraat 21, 5047TL - Tilburg
E-mailadres
info@nolim.nl
Telefoon
013-4670823