Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt

1 Verhaal

het verhaal van Frans

Overlast van alcoholisten en honden poep

Omdat wij vroeger als vrijwilligers verbonden waren aan het Badhuis, waarin toen wijkvereniging het Juliandorp zat, worden wij nog steeds benadert bij problemen.
Zo kwam er vorige week een wat oudere buurvrouw aan bellen bij ons, of wij wisten welke eigenaar met hond er altijd van de grote drollen liet leggen in de brandpoort.
Ben er vorige week een beetje op gaan letten en ja hoor bingo, komt een man met een soort wolfs-achtige hond, (dus nog slag groter dan een herdershond en donker bruin en wat grijze vacht) aanlopen en schiet onze brandgang in, dacht even kijken. Wel potverdorie die vent laat hem bijna op het midden pad me daar een bolus leggen, nou daar krijgt een paard nog de hik van. Dus ik roep naar hem, dat ruimen we wel op he? Ja zijn eigen gek houden met allerlei smoesje er proberen af te komen. Maar u.e. ruimde hij het dan eindelijk op. Niet normaal hoor.
Dan mijn tweede ergernis bij het Badhuis achter is een speeltuintje voor de jeugd, daar zitten ze iedere keer te blowen en halve liters blikken bier op te zuipen.
We hebben dit oogluikend toe gelaten maar er komen er steeds meer en overal verdwijnen de bijna lege blikken bier in behalve in de vuilnisbakken. Vandaag stond er weer 1 achtergelaten met nog bier er in naast het bankje wat bedoeld is voor de mensen die meekomen met de kleintjes. Overal vinden wij de lege blikjes nog geen eens plat geknepen ofzo, zo in de bosjes gegooid en het worden er steeds meer. Waar is dat nu voor nodig, vorige week was de afvalbak inderdaad niet geleegd maar dat is geen excuses om die blikjes maar te laten staan of in de bosjes te duwen, danwel neer te pleuren. Die volle blikken worden toch ook ergens in mee gebracht? Nou doe die lege blikjes daar dan weer in en neem je rommel mee. Ik zal willen dat er meer toezicht kwam.

In de wijk

0 Tweedehands

nog geen vraag & aanbod

Buurtmaatlijd Badhuis

Aanstaande dinsdag is er in het Badhuis een buurtmaaltijd. Voor 3 euro per persoon gezellig eten met de buurtjes! Behalve iedere 2e donderdag, nu ook iedere 4e dinsdag van de maand.
Aanmelden kan vanaf nu tot uiterlijk maandagmorgen.
Van harte welkom!

Algemeen