Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt

0 Tweedehands

nog geen vraag & aanbod

De tafel van één laat vrouwen zien dat er meer kan dan je denkt

Op dinsdag 19 maart start in de wijk Stratum in Eindhoven een nieuwe serie tafelgesprekken voor vrouwen zonder werk. Tafelbuddy Ingrid vertelt wat meedoen aan De tafel van één met je doet. “Tijdens de gesprekken ontdek je dat je eigenlijk heel goed zelf weet wat je in huis hebt. Hier ben ik, zeg je hardop, ik kan wat en dat kan ik echt gaan inzetten. Het effect van de gesprekken aan De tafel van één is bijna niet uit te leggen. Het is echt iets wat je zelf moet ervaren om het te begrijpen."

Ingrid vertelt enthousiast verder: "Het is gewoon fijn om in een veilige omgeving uit te zoeken wat jij wil gaan doen en wat je allemaal al in huis hebt. Je zal zien, er kan veel meer dan je denkt."

Ook meedoen aan De tafel van één? Op vijf ochtenden komen vrouwen bij elkaar aan een gezellige tafel in de buurt en praten onder begeleiding van een tafelbuddy over hun mogelijkheden. Na de tafelgesprekken kunnen vrouwen bij Welzijn Eindhoven terecht voor ondersteuning en begeleiding bij het vinden van vrijwilligers- en betaald werk, cursussen, opleidingen of het starten van een eigen onderneming.

De volgende serie tafelgesprekken start op dinsdag 19 maart van 09.30 tot 11.30 uur in Wijkcentrum De Zuidwester, Cyclamenstraat 1 in Stratum. Ook op 26 maart, 2 april, 9 april en 16 april zijn op dezelfde tijd en locatie tafelgesprekken. In de rest van het jaar starten ook tafelgesprekken in verschillende wijken in de stad. Voor meer informatie neem een kijkje op de website of bel ons. Inschrijven als deelnemer of tafelbuddy kan via www.detafelvaneen.nl of telefoonnummer 06 - 8305 1874. Deelname is gratis.

De tafel van één is een initiatief van WOMEN Inc. in opdracht van het ministerie van OCW en in samenwerking met Welzijn Eindhoven en de gemeente Eindhoven.

Anders...

Lokaal fonds

Stichting Eindhoven Fonds

Eindhoven Fonds wil iedereen laten meedoen. Iedere Eindhovenaar moet actief in de samenleving kunnen zijn, zowel op buurt- als op stedelijk niveau.

Bezoek de website
Huishoudens
Loading...