Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt

Wijkbewonersteam Klaarwater

Het WijkBewonersTeam Klaarwater en Energie Actief Soest organiseren op maandag 30 november 2015 een informatieavond over energie. Wethouder Marcel Adriani zal de
opening verrichten.

Informatieavond voor alle inwoners van wijk Klaarwater:
 Datum: maandag 30 november 2015 om 20.00 uur
 Plaats: Balans Kinderboerderij de Veenweide, Vedelaarpad 53, Soest

Op de informatieavond kunt u terecht met vragen en met ideeën voor een ‘energieke’ wijk Klaarwater. Er wordt informatie gegeven over het WijkBewonersTeam en over wat u zelf kunt doen om energie te besparen.

Aanmelden:
Het wordt gewaardeerd als u zich vooraf wilt aanmelden. Voor de organisatie is het handig om te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Besluit u op het laatste moment om
te komen? Dat kan natuurlijk ook.

Aanmelden kan via e-mail info@klaarwater.nl , telefonisch 06-46809582 of via www.klaarwater.nl

Bekijk alle

In deze bijeenkomst wordt de aanpak toegelicht door de Politie, Stichting Balans en de gemeente Soest. Daarna is er gelegenheid voor vragen en gedachtewisseling. De vergadering is publiek toegankelijk en iedereen kan over dit onderwerp meepraten.

Donderdagavond 8 oktober 2015, 20.30 - 22.00 uur
Gemeentehuis, Raadhuisplein 1, Soest (Bedrijfsrestaurant)

Bekijk alle

Gezin in de Buurt. Gezin in de Buurt verbindt gezinnen aan elkaar. We faciliteren gezinnen die hun leven willen delen met een gezin waarin meerdere problematieken de gezinsdynamiek beïnvloeden.

Op woensdag 7 oktober a.s. is er in Soest een informatieavond over Gezin in de Buurt. U bent van harte uitgenodigd in de Da Costaschool, Spoorstraat 3, Soest van 19.30 tot 20.30 uur. En Present zou Present niet zijn zonder Presentje voor alle deelnemers. Het is fijn als je je van te voren even aanmeldt bij marianne.unkel@presentsoest.nl.

http://klaarwater.nl/stichting-present-presenteert-gezin-in-de-buurt/

Bekijk alle

Wij stemmen op Göran, doe je mee?

https://www.buurtlink.nl/buurten/klaarwater/nominaties/goran-christiansson?utm_campaign=Gedeeld+bericht&utm_medium=permalink&utm_source=buurtlink

Wijkbewonersteam Klaarwater is trots op verschillende buren welke in Park Honsbergen zijn gestart met een fruitplek. Oude en verwilderde beplanting is verwijderd en op zaterdag 18 april werd de grond bemest en werden er nieuwe bomen en struiken geplant. Göran was deze middag druk bezig buurtbewoners te betrekken bij dit leuke groene initiatief in de wijk.

Bekijk alle

Burendag 2014

Let op: Locatie Het Leemveld van Amerpoort doet op vrijdag 26 september mee aan Burendag. Amerpoort begeleidt mensen met een verstandelijke beperking.

's morgens worden de mensen ontvangen met een lekker kopje koffie of thee met iets lekkers, gemaakt en aangeboden door clienten. De groepen staan open om de mensen te ontvangen zodat ze een kijkje kunnen nemen naar wat er wordt gedaan op Het Leemveld. Naast gezellig kennismaken kunnen buurtbewoners een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van een houten kar om zo meer faciliteiten te kunnen bieden aan de buurt. Op dit moment halen we al glas op in de wijk, we willen meer doen als we een nieuwe kar hebben. Daarnaast willen we het stukje gemeente tuin opknappen (schoonmaken, harken etc). Ook aan de kinderen uit de buurt is gedacht. Van 13:00 tot 14:00 zal er een optreden zijn van Clown Van Veen. Al met al wordt het een gezellige dag. We hebben er zin in en staan open voor iedereen!

http://klaarwater.nl/amerpoort-doet-op-vrijdag-26-september-mee-aan-burendag/

http://www.amerpoort.nl/evenementen/2014/09/burendag-2014.html

Bekijk alle

Werkzaamheden herziening Park Honsbergen gestart

De gemeente Soest is vandaag begonnen met een herziening van Park Honsbergen. Op aandringen van de SBBS, de corporatie die de flat Honsbergen beheert, vindt de herziening zo snel als mogelijk plaats.

http://klaarwater.nl/werkzaamheden-herziening-park-honsbergen-gestart/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=buurtlink

Burgemeester Rob Metz: “Ik vind het geweldig om te merken dat in een buurt waar in het voorjaar heel veel onrust en overlast was, er nu ruimte komt om een voorziening voor de jeugd te maken.”

Bekijk alle

Wijkbewonersteam Klaarwater is op zoek naar nieuwe leden. Wilt u of jij iets betekenen voor de wijk Klaarwater en woon je zelf ook in de wijk? We zouden het fijn vinden als u / jij het team zou willen komen versterken. Wij horen graag van u! Kom gerust langs tijdens eens van onze bijeenkomsten, of stuur een mailtje. Meer info op http://klaarwater.nl

Klaarwater is de wijk met de minste inwoners. Dat maakt het uitdagend en leuk om in ons team mee te werken.

Bekijk alle
Naam organisatie
Wijkbewonersteam Klaarwater
Postadres
Gerrit van der Veenstraat 95 - 3762XK Soest
Bezoekadres
Wiardi Beckmanstraat 475 - 3762GN Soest
E-mailadres
secretariaat@klaarwater.nl
Telefoonnummer
31646809582

Vrijwilligers

Als secretaris van het wijkbewonersteam zet ik me samen met anderen in om van wijk Klaarwater een leuke, gezellige en leefbare wijk te maken.