Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt

0 Tweedehands

nog geen vraag & aanbod

IVN neemt chegue van € 1.000,-- in ontvangst

Op 23 november 2013 hebben Gerda Bonninga en Jenny Heemskerk namens het IVN Alphen aan den Rijn de cheque van € 1.000,-- in ontvangst genomen tijdens het Groen Dichterbij Event in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Groen Dichterbij is een campagne van IVN, het Oranje Fonds, Buurtlink.nl en SME Advies en wordt mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij. De tien organisaties met de foto's met de meeste stemmen kregen, ontvingen hun prijs van € 1.000,-- . De jury heeft nog een aantal foto's gekozen, die allen € 500,-- ontvingen. Trots namen Jenny, eindverantwoordelijk voor de tuin, en Gerda, IVN-coordinator van de jeugd en BSO de PaddenPoel, namens alle kinderen de prijs in ontvangst. Met deze prijs gaan wij eerst vijf mooie fruitbomen aanschaffen en daarna met gaan wij deze met de kinderen planten. Tijdens het goedverzorgde event deden wij weer heel veel inspiratie voor nieuwe groenideeen voor onze Vlinders en Fladderaars. Ook hebben op inspirerende wijze de icoon projecten zich gepresenteerd en werd er per provincie een icoonproject gekozen.
Het is fantastisch om te ervaren dat zo veel mensen zich belangenloos inzetten voor een groene omgeving en vooral om te zien dat net als door het IVN Alphen aan den Rijn e.o. dat het van groot belang is dat de kinderen weer kennis maken van de natuur, maar dat zij vooral kunnen genieten van al het moois van de natuur ons geeft. Kinderen worden rustig in de natuur, vooral als zij letterlijk met de handen in de aarde wroeten. Alle eetbare groenten en kruiden die wij planten, gaan wij samen met de kinderen bereiden en opeten. Het wordt vast een heerlijke zomer. Wanneer u onze tuin wilt bewonderen, loop dan eens links de tuin van het bezoekerscentrum de Veenweiden in en geniet van de tuin van de jeugd net als wij dat doen.
IVN Natuur- en milieueducatie draagt bij aan een duurzame samenleving door mensen te betrekken bij natuur, milieu en landschap. Bijna alle werkzaamheden wordt door vrijwilligers uitgevoerd.

Anders...

0 lokale fondsen

Deze gemeente heeft nog geen lokaal fonds

Inwoners
15
Bevolkingsdichtheid
Kromme Aar 12 per km²
Landelijk 500 per km²