Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Verloskundigen

Verloskundigepraktijk Venray

In onze praktijk werken vier verloskundigen: Henny van Eerten, Lonneke Bronswijk, Michelle Janssen en Aranka Kneepkens en onze assistente Elly Gerrits.
Als verloskundigen hopen we ervoor te zorgen dat de zwangerschap, bevalling en kraamperiode een bijzondere ervaring wordt waar jij en je partner met een goed gevoel op terug kunnen kijken.
Wij verdelen de bevalling-diensten en spreekuren onderling. Wij verzorgen iedere week een aantal spreekuren en wisselen de diensten af. We proberen ernaar te streven dat je alle verloskundigen tijdens de zwangerschapscontroles ten minste één keer hebt gezien.
Als verloskundigen zijn wij deskundig op het gebied van de normale zwangerschap, bevalling en het kraambed. Onze praktijk is gecertificeerd voor het verrichten van echoscopisch onderzoek, ook al vroeg in de zwangerschap.
In de praktijk worden we ondersteund door een assistente: Elly Gerrits. Zij beantwoordt de telefoon, maakt nieuwe afspraken, verwerkt de bloeduitslagen en prikt bloed op verschillende momenten in de zwangerschap.
Wij staan ingeschreven in het kwaliteitsregister.

Zwanger zijn is een hele bijzondere gebeurtenis waarin grote lichamelijke en emotionele veranderingen plaatsvinden. Er breekt nu ook een periode aan waarin je veel vragen kunt hebben over de zwangerschap en bevalling. Wij hopen je als verloskundige in deze bijzondere tijd te mogen begeleiden.

Iedere vrouw en haar partner ervaart de geboorte van hun kindje anders. Iedere bevalling is bijzonder, maar ook spannend.
Het is niet te voorspellen wanneer en hoe een bevalling begint. Veel vragen over de bevalling zijn vooraf te niet beantwoorden omdat je niet weet hoe het zal verlopen. We proberen je zo goed mogelijk voor te bereiden en je vragen zo veel mogelijk te beantwoorden.

Als je bevallen bent komen wij tijdens het kraambed een aantal keer bij je thuis om jou en de baby te controleren. De kraamverzorgende doet het grootste gedeelte van deze controles en zij heeft samen met ons de zorg voor jou en je baby.

Als je in het ziekenhuis bevallen bent en/of tijdens de zwangerschap niet bij ons onder controle bent geweest kun je ons bellen wanneer je thuis komt uit het ziekenhuis. Je moet dan ook de kraamzorg informeren zodat zij kunnen regelen dat er een kraamverzorgende bij je thuis komt voor de begeleiding en de controles.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
00:00
00:00
00:00
00:00
00:00
00:00
00:00
00:00
00:00
00:00
00:00
00:00
00:00
00:00
Website
website
Adres
Stationsweg 60, 5803AC - Venray
E-mailadres
info@verloskundigepraktijkvenray.nl
Telefoon
06-22722996