Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt

3 Verhalen

het verhaal van Jan

Studiekring beloond voor stabiele kwaliteit

Haarlem– De nieuwe Stichting Studiebegeleiding Nederland neemt de kwaliteit van studiebegeleidingsinstituten onder de loep. Studiekring mag zich als een van de eerste instituten drager van het StuNed kwaliteitskeurmerk noemen. Meer dan 2000 ouders en leerlingen hebben de kwaliteit van huiswerkbegeleiding en bijles bevestigd met een hoge beoordeling van gemiddeld een 7,74 in een anonieme kwaliteitsenquête.
De markt van studiebegeleiding ter aanvulling op school is vrij jong maar volgens een recent persbericht van de Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten (LVSI) groeien vraag en aanbod snel. Studiekring vindt het verwonderlijk dat er nog steeds geen officiële kwaliteitscriteria gesteld worden aan het starten van een studiebegeleidingsinstituut maar staat positief tegenover initiatieven van StuNed en de LVSI om bestaande studiebegeleidingsinstituten te toetsen op kwaliteit.
“We zijn er trots op dat we als een van de eerste studiebegeleidingsinstituten het StuNed kwaliteitskeurmerk dragen. Sinds onze oprichting in 2000 meten we zelf twee keer per jaar de kwaliteit van onze huiswerkbegeleiding en bijles via anonieme enquêtes onder onze leerlingen en hun ouders. Geweldig dat we ondanks onze forse groei in vestigingen het afgelopen jaar toch weer een hogere gemiddelde score hebben gekregen van een 7,62 vorig jaar naar een 7,74 dit jaar. Onze kwaliteit is en wordt nu ook regelmatig getoetst door de onafhankelijke stichting StuNed. We zetten ons iedere dag in om onze begeleiders en docenten zo te trainen dat ze onze leerlingen de juiste begeleiding kunnen geven”, aldus Ivo Richaers, directie en oprichter van Studiekring.
In de regio Haarlem is de Studiekring zes jaar geleden gestart, en dat is inmiddels uitgebreid naar drie vestigingen: Haarlem Centrum, Haarlem Noord, en Heemstede. Meer informatie over huiswerkbegeleiding en bijles in de buurt vindt u op onze website www.studiekring.nl.

Anders...