Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Zand- en grindhandel

Aalders Harrie

Harrie Aalders in Leutingewolde in Drenthe is specialist in grind, zand en tuingrond, evenals natuursteen, boomschors en beton. Op het gebied van betonproductie leveren wij recycle beton, asfalt en baksteen granulaat. Wij leveren op maat en verzorgen ook de afvoer van zand, grind of grond. Tevens leveren wij containers of kunt u bij ons storten.
Graag informeren wij u over de mogelijkheden, tijdens openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken of gewoon even langskomen op het bedrijf in Leutingewolde, nabij Roden.
Grind is in vele soorten , maten en kleuren verkrijgbaar. Er is een verschil tussen grind en natuursteen: Grindstenen zijn meestal door de gang van het water rond gesleten, hierdoor worden het ronde kiezels. Daar en tegen natuursteen, zijn gebroken rotsblokken.

Het natuursteen wat wij leveren is in vele kleuren en maten te verkrijgen. Het word aangevoerd uit geheel europa. Het assortiment word steeds verder uitgebreid met nieuwe soorten, dus nieuwe kleuren. De meeste natuursteen soorten zijn van zichzelf erg hard, vergruisd niet ( dus geen stofvorming) en heeft daarom een lange levensduur.

Op het gebied van tuingrond zijn wij een specialistisch bedrijf er zijn meerdere mogelijkheden. Wij bieden u onder andere eerste klas tuinaarde welke is gezeefd ( dus ontdaan van allerhande onrechtmatigheden) en verrijkt met compost.

Op verzoek van de klant, kan de hoeveelheid compost welke door de tuinaarde wordt vermengt, worden aangepast. Hetgeen inhoud dat de grond zowel verrijkt als verarmt kan worden. Tuingrond, of teelaarde bij ons verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten.

De eerste klasse tuinaarde is gezeefd, dus ontdaan van alle onrechtmatigheden en is vermengd met ongeveer 20% compost, deze is uitermate geschikt voor het ophogen en aanvullen van uw tuin/ border. Ook is het prima geschikt om een zuiver gladde oppervlakte te maken waarover graszoden kunnen worden gelegd. Het is mogelijk om verhouding compost/ tuingrond naar wens samen te stellen, dus voor het verarmen of verrijken van uw tuin. De tweede klasse tuinaarde is gezeefd, maar minder van samenstelling en is niet geheel ontdaan van stokken/stenen etc. Deze tuinaarde is prima geschikt voor het opvullen van grote hoogte verschillen. De derde klasse grond, ofwel vulgrond, is niet gezeefd. U kunt bij ons uw teveel aan zwarte grond storten tegen stortkosten. Wij kunnen u hiervoor ook een container leveren. Ook voor het storten of afvoeren van uw eigen tuingrong kunt u bij ons terecht.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
08:00
12:00
08:00
12:00
08:00
12:00
08:00
12:00
08:00
12:00
08:30
12:00
Gesloten
Website
website
Adres
Turfweg 5, 9313TH - Leutingewolde
Telefoon
06-55851734