Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Elektrotechnische installatiebedrijven

Evertse Elektro

Wij houden ons bezig met elektrotechniek en alles wat daar mee samenhangt. Dit betekent dat wij ons bezig houden met alle zaken waar een draad aan zit en tegenwoordig ook draadloos verbonden kan worden. Door het toepassen van nieuwe technieken is er tegenwoordig veel meer mogelijk. Evertse Elektro is in staat om deze nieuwe en bestaande technieken met elkaar te koppelen en daarmee meer comfort, veiligheid, efficiƫntie en rendement te bieden.

Een aanpassing van de bestaande installatie, een kleine verbouwing of nieuwbouw van een woning of bedrijfspand, Evertse Elektro is er om bij u de juiste installatie aan te leggen. Onze kennis, expertise en het meedenken van onze mensen zorgen er voor dat integratie van de verschillende disciplines op de juiste manier gebeurt.

Wij zijn graag uw partner voor de aanleg van uw elektrotechnische installaties. In een bouwteam kunnen wij onze systemen ook in andere disciplines integreren. Samen moet je het doen en dan bent u de winnaar. U weet wat u wilt, wij weten wat er mogelijk is en uiteindelijk is er dan de installatie die perfect aan uw woongenot voldoet of bij uw bedrijf past.

Comfort. Dat is het sleutelwoord voor hedendaags woongenot. Uiteraard speelt uw elektrotechnische installatie hierin een belangrijke rol.

Evertse Elektro denkt graag met u mee als u plannen heeft voor aan-, ver- of nieuwbouw. Of het nu gaat om het aanleggen van enkele extra wandcontactdozen of een complete nieuwe groepenkast, wij zorgen dat u zorgeloos kunt genieten van alle elektrische appatuur in uw woning.

Ook voor het installeren van internet en thuisnetwerken bent u bij ons aan het juiste adres.

Veiligheid. Dat is het tweede woord op het lijstje voor onbezorgd wonen. Evertse Elektro adviseert u graag over mogelijke veiligheidsvoorzieningen zoals alarminstallaties en brandmeldinstallaties die de veiligheid in en om uw woning kunnen bevorderen. Vele activiteiten op dit gebied worden in eigen beheer uitgevoerd, voor enkele specifieke oplossingen en installaties werken wij samen met nauwkeurig geselecteerde partners.

Een goed georganiseerd kantoor zorgt voor meer productiviteit en efficiƫntie en komt uiteraard ook de arbeidsvreugde ten goede.

Evertse Elektro is uw partner als het gaat om elektrotechnische installaties en datanetwerken voor uw kantoor. Van advisering tot installatie denken onze mensen graag met u mee. Voor elke situatie is een passende oplossing te vinden volgens uw persoonlijk verlanglijstje en budget.

Website
website
Adres
Korte Nieuwstraat 26, 5161GP - Sprang-Capelle
E-mailadres
info@evertse-elektro.nl
Telefoon
06-25325325