Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Thumb 10369117 398947600287399 350259037328708278 n

Verhalen / Ervaringen van

Dievegge in Lombardijen PAS OP !!!!

Ik was op woensdag 16 juni 2016 met mijn dochter van 5 in het speeltuin aan de Dirk Smeetslaan. Er waren daar nog drie vrouwen en paar kinderen. 1 van die vrouwen ging ik naast zitten , zij had een zoontje van 5 ofzo. We begonnen te praten over het weer enz en de kinderen. Mijn kind en haar kind speelden nog samen. Ik zet mijn paraplu en tas op een tafeltje voor ons. Verder heel normaal gesprek en op eerste gezicht normale vrouw. Mijn dochter roept mij om te helpen bij een speeltuig. Ik loop er naar toe en na aantal minuten kom ik terug, tas weg..... mevrouw met haar kind weg. De beheerder zegt: ik zie net die vrouw met iets diks onder haar arm heel snel weglopen de speeltuin uit. Onderzoek omgeving : niets. maar ik kon me dochter natuurlijk ook niet achterlaten en ik wil haar niet overstuur maken. Echt niet normaal deze moeder steelt gewoon de tas met daarin spullen van mijn dochter van 5. Mijn portemonnee ook kwijt met alle passen enz. Ok ik weet had ik maar beter moeten opletten. Maar ik verwacht dat niet bij een speeltuin van een moeder. Ik ga zo vaak naar speeltuin en alle moeders letten op elkaar kinderen en spullen. anyway hier komt een signalement: grote blanke vrouw: 1.80 lang dikke gezet postuur, lange lichte t-shirt, zwarte legging, kort haar, ze liep toen op blote voeten in het speeltuin. Ze sprak met een licht accent Antilliaans/Surinaams. zoontje jaar of 5 licht haar beetje krullend. Zij moet in de buurt wonen en haar kind moet in de buurt op school gaan. kijk uit voor deze vrouw !! Ze jat je spullen waar je bij staat. De scholen in de buurt zijn ook ingelcht. Deze vrouw heeft een opvallend uiterlijk en zal binnenkort gepakt worden. Politie is ook al op de hoogte en aangifte is ook al gedaan. Ik weet heel dom van me ....maar dit is te erg om van een kind van 5 spullen te stelen echt laf en laag bij de grond. Ze heeft zelf eentje van 5 notabene.

Reacties

Thumb images 10

M reageert

Vreselijk zeg, geen woorden voor. Je kunt niemand meer vertrouwen. Je bericht staat in Buurtlink, neem aan dat je het ook op je eigen fb geplaatst hebt ? ? Gr.

Thumb dsc00910a

Gerda reageert

Tip!! Ga er vanuit dat heden ten dagen niemand meer echt te vertrouwen is. Hoe iemand er ook uitziet. Laat je spullen nooit onbeheerd staan. Het is lastig en je gaat er altijd van uit dat zoiets je niet gebeurd totdat je zelf slachtoffer wordt. Helaas zijn er nu veel mensen op de wereld die niet eerlijk zijn ondanks dat ze aardig en betrouwbaar lijken. Mij is het ook vaker overkomen dan me lief is en zelfs van wat ik dacht vriendinnen waren (geld / spullen uitlenen en nooit meer terugzien).

Lombardijen, Rotterdam