Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt

Deel jouw verhaal

Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners

Delen

Uit aangrenzende buurten

Van Franchise naar helemaal zelfstandig

AMSTELVEEN ­ Al ruim 9 jaar runt Oscar Imanuel ­ van Vliet zijn klusbedrijf, eerst onder de franchise formule van De Klussenier en nu onder zijn eigen naam Klusbedrijf Amstelveen Oscar Imanuel-van Vliet in de omgeving van Amstelveen. Door de jaren heen is Oscar bij zijn klanten bekend geraakt als een vriendelijke en betrouwbare vakman. Nog steeds zijn nieuwe klanten aangenaam verrast wanneer Oscar aangeeft dat hij vrijwel alle werkzaamheden zelfstandig oppakt, bijvoorbeeld een complete badkamer verbouwing.
Hoe pakt deze veelzijdige vakman dit aan? En wat is het geheim van zijn succes als ondernemer? Neem bijvoorbeeld een badkamerverbouwing; het perfecte project voor een veelzijdig vakman! Waarom spreekt een badkamer verbouwing of de installatie van een nieuwe badkamer Oscar zo aan? Oscar: “Een opdracht waarbij een complete badkamer gerenoveerd of geïnstalleerd moet worden komt mijn veelzijdig vakmanschap pas echt tot zijn recht. De sloop­, installatie­ bouw­ en montagewerkzaamheden en afwerking verzorg ik helemaal zelf. Het uiteindelijke resultaat en daarbij de tevreden klant, dat is waar ik het voor doe!”. Ook in het traject voor de verbouwing kan Klusbedrijf Amstelveen Oscar Imanuel­van Vliet, indien gewenst, een grote rol spelen. Oscar hierover: “Het kiezen van de perfecte badkamer die op jouw lijf is geschreven, en veelal een behoorlijke investering, is voor veel klanten een ingewikkeld traject. Kijkend naar het doolhof van mogelijkheden is dit niet verwonderlijk. Mocht de klant nog niet volledig op de hoogte zijn van zijn/haar mogelijkheden, dan adviseer ik hier graag over, ik ben uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op sanitair gebied. Daarnaast werk ik samen met verschillende preferred suppliers zoals Bouwcenter Blauwhoff, Baderie Verlaan, Sanitair Winkel, Warmteservice enTechnische Unie, die gespecialiseerd zijn in badkamers. Ik ga graag samen met de klant op pad om hun te adviseren om zo hun ‘droombadkamer’ uit te kiezen. ”
Wat maakt Klusbedrijf Amstelveen Oscar Imanuel­van Vliet anders dan andere klusbedrijven? Oscar: “Er zijn enorm veel vaklieden en iedereen roept dat hij/zij de beste is. Ik probeer mijzelf te onderscheiden door mijn klanten een zo positief mogelijke ervaring te geven door persoonlijke aandacht en begeleiding. Al tijdens de eerste afspraak, voordat er een offerte op tafel ligt, adviseer ik mijn klanten al over hoe hun verbouwing of klus het beste kan worden aangepakt en waar rekening mee te houden. De offerte licht ik altijd toe zodat de klant precies weet wat hij/zij kan verwachten. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden betrek ik de klant bij de uitvoering; op welke hoogte wilt u de spiegel hebben? Ik let graag op details, iets wat ik heb geleerd in de tijd dat ik bij een designbedrijf werkte. Het spreekt vanzelf dat ik rekening houd met het huis en zijn bewoners. Ik bescherm daarom mijn looproutes en laat de werkplek altijd schoon en netjes achter.”
Heeft u een verbouwing in de planning staan en bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden? U kunt vrijblijvend contact opnemen met Klusbedrijf Amstelveen Oscar Imanuel­van Vliet. Oscar geeft vooraf een vrijblijvende offerte, rekent geen voorrijkosten en klanten ontvangen 6 maanden garantie op de geleverde werkzaamheden. Hij is bereikbaar op 06 ­ 13429009, 020 ­ 8890843 en via klusbedrijfamstelveen@gmail.com. Kijk voor meer informatie op www.oscarimanuel-vanvliet.nl

Informatief

Bekijk alle

de keuken van 310

de keuken van 310 is een huiskamerrestaurant gevestigd in de wijk Groenhof,

ik bied via thuisafgehaald.nl mijn maaltijden aan welke bij mij thuis afgehaald kunnen worden.

https://www.thuisafgehaald.nl/koks/de-keuken-van-310/kok-221891

de keuken van 310 is geopend van woensdag t/m zondag

bij evenementen op locatie is de keuken gesloten, dit wordt tijdig via facebook (www.facebook.com/dekeukenvan310 ) aangegeven.

Elke maand presenteer ik een nieuw menu met diverse betaalbare gerechten. Ik bereid mijn gerechten op bestelling. Wat inhoud dat ik geen derving heb.

het menu van de keuken van 310

Bekijk alle

de keuken van 310

per 01-04-2016 heeft:
de keuken van 310 haar deuren officieel geopend.

Heerlijke maaltijden dagelijks gevarieerd. Catering voor kleine groepen. Koken op locatie. In te huren voor bedrijven.

Bij de keuken van 310 is veel mogelijk :)

voor meer info zie
facebook pagina: de keuken van 310
website: www.keuken310.nl

Moment

Bekijk alle

70.000 gratis vuurwerkbrillen

Pearle Opticiens: bescherm je ogen en zet een vuurwerkbril op tijdens de jaarwisseling

Afgelopen Oud & Nieuw hebben 210 mensen oogletsel door vuurwerk opgelopen. Acht mensen zijn blind aan één oog geworden. Eén persoon is zelfs volledig blind geworden. Het is dan ook van groot belang om je ogen goed te beschermen tijdens de vuurwerkperiode. Vanaf vandaag deelt Pearle Opticiens daarom 70.000 gratis vuurwerkbrillen uit. 1800 leerlingen van Het Keizer Karel College in Amstelveen mochten als eerste dit jaar de vuurwerkbrillen opzetten. Tjeerd de Faber, oogarts bij Het Oogziekenhuis Rotterdam en vuurwerkwoordvoerder van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap, Mirjam van ’t Veld, burgemeester van Amstelveen, en Herron van der Sluis, verkoopdirecteur van Pearle Opticiens deelden de vuurwerkbrillen persoonlijk uit. Een team van leerlingen van het Keizer Karel College pitchte in samenwerking met Space Expo en Stichting Technasium een vuurwerkalternatief voor de aanwezigen: een gekleurde raket die met behulp van luchtdruk de ruimte in werd geschoten. Uiteraard veilig en mét vuurwerkbril op.

Is er een veilig vuurwerkalternatief?
Ieder jaar vieren we met zijn allen Oud & Nieuw. Een groot feest. Maar ieder jaar lopen helaas ook heel veel mensen verwondingen op aan hun ogen en andere ledematen door vuurwerk. Wellicht kunnen we de komende jaren met elkaar een alternatief bedenken dat net zo spannend, uitdagend en mooi is om naar te kijken?
Blind door vuurwerk
Ondanks de halvering van de gedoogtijd om vuurwerk te mogen afsteken, is er afgelopen jaarwisseling slechts sprake geweest van een daling van 14% van het totale aantal slachtoffers met oogletsel (van 245 tijdens de jaarwisseling van 2013/2014 naar 210 afgelopen jaarwisseling). 50% van alle slachtoffers is 21 jaar of jonger en 53% van de slachtoffers is geraakt door vuurwerk dat door iemand anders is afgestoken. Het hoge aantal oogletsels door vuurwerk geeft het belang aan van het beschermen van je ogen met een vuurwerkbril. Pearle Opticiens draagt met het uitdelen van 70.000 vuurwerkbrillen ook dit jaar graag bij aan de campagne van oogarts De Faber, die al jaren strijdt voor een drastische vermindering van het aantal oogletsels door vuurwerk.

Vuurwerk: laat het niet het laatste zijn dat je ziet
Oogarts Tjeerd de Faber: “Tijdens Oud & Nieuw raken ieder jaar weer teveel mensen gewond aan hun ogen door vuurwerk. Vuurwerk is supermooi om naar te kijken, maar laat het niet het laatste zijn dat je ziet. Ik raad dan ook iedereen aan om een vuurwerkbril op te zetten: niet alleen als je zelf vuurwerk afsteekt, maar ook als je naar buiten gaat. Meer dan de helft van de slachtoffers wordt namelijk geraakt door het vuurwerk van een ander. Je hebt maar één paar ogen, zorg daar dan ook goed voor.”

Bewustwording en bescherming
“Pearle Opticiens staat voor deskundige en betaalbare oogzorg. Het voorkomen van oogproblemen door vuurwerk sluit daar natuurlijk goed bij aan. Als beste winkelketen in de optiek hebben wij hierin ook een voorbeeldfunctie. 50% van alle slachtoffers met oogletsel door vuurwerk is jonger dan 21 jaar. Wij roepen dan ook dit jaar specifiek deze doelgroep op om tijdens Oud & Nieuw de ogen goed te beschermen met een vuurwerkbril. Het zijn tenslotte wel je ogen,” aldus Van der Sluis.

Gratis vuurwerkbril tot en met 31 december
De gratis vuurwerkbrillen zijn tot en met 31 december gratis af te halen bij alle 300 winkels van Pearle Opticiens (zolang de voorraad strekt). Kijk op www.pearle.nl voor meer informatie over deze actie.

70.000 gratis vuurwerkbrillen

Bekijk alle