Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Thumb 533353 4156637240507 1442267239 n

Verhalen / Tip om aanzienlijk fitter te worden onder begeleiding in de Watergraafsmeer van

Fit in 5 weken bij Oostergym, Helmholzstr (boven grote AH)

Grote fitheidsactie “Fit in 5 weken” van start
Er beter uitzien, jezelf fitter voelen, gezonder leven, wie wil dat niet? Meestal is het ´willen´ geen probleem, maar het ´doen´. „Wat men moet leren, leert men door het te doen”, is een toepasselijk citaat van de Griekse filosoof Aristoteles. Maar hoe pak je het aan, als je op de lange termijn gezonder en fitter wil leven? Hoe houd je het vol met dagelijks verleidingen als de luie stoel, de televisie of de computer en de snacks?

Enorm gemotiveerd. Goed trainen. Lekker eten.
Het initiatief „Fit in 5 weken“ helpt bij de juiste aanpak en maakt het begin makkelijk. Het doel is dat de deelnemers via een uitgekiend trainingsprogramma in het fitnesscentrum al na enkele weken duidelijk meetbare en zichtbare resultaten bereiken. Aan het begin wordt de actuele fitheids- en gezondheids-toestand vastgesteld met een modern testsysteem, inclusief de persoonlijke fitheidsindex en fitheids-leeftijd. Op basis van het resultaat ontvangt de deelnemer een programma op maat. De deelnemers kunnen kiezen uit drie verschillende programma´s:
1) Bij het programma „5 x meer kracht“ staat een goed figuur centraal - ideaal voor vrouwen die een strakker lichaam willen en mannen die opbouw van spieren als doel hebben.
2) Het devies van het programma „5 kilo minder“ is het behalen van een gezond gewicht en het verliezen van overtollig vet.
3) Het programma „5 jaar jonger“ is ideaal voor iedereen die aan zijn gezondheid wil werken en minder stress wil ervaren. Een combinatie van twee of drie programma’s is desgewenst mogelijk.

Iedereen kan betere prestaties bereiken
„Een verbetering tot wel 20% is mogelijk op gebied van kracht, conditie en beweeglijkheid”, aldus de initiatiefnemers. Het programma is ontwikkeld door een consortium van een internationaal adviesbureau en ontwikkelaars van trainings- en voedingsconcepten. Naar verwachting zullen ook de bloeddruk, het percentage lichaamsvet en de coördinatie duidelijk verbeteren, onafhankelijk van de leeftijd en actuele fitheid van de deelnemers. Dit blijkt uit statistieken uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, landen waar het programma in 2014 is uitgevoerd. Meer dan 30.000 personen hebben al aan het programma deelgenomen.

OosterGym doet hieraan mee
De campagne „Fit in 5 weken“ loopt vanaf september 2015 in ca. 150 aangesloten partnerclubs in Nederland en België. OosterGym in Amsterdam-Oost is ook aangesloten. De deelnamebijdrage voor het programma van 5 weken inclusief begeleiding, kinderopvang, gebruik van onze wellnessfaciliteiten, groepslessen, onze speciale Small Group Classes, verse bonenkoffie en Liptonthee en onbeperkt fitness bedraagt 69 euro.
Aanmelding tot 19 oktober 2015, info 020–693 93 44
of
http://www.oostergym.nl/oostergym-fit-in-5-weken.html

Reacties

Thumb photo

John reageert

Dit is GEEN goede club. Het gaat de staf niet om klantbinding en fatsoenlijk beleid, maar alleen om het geld. Mijn huisgenote nam een abonnement voor 3 maanden à 49,-- en haar werd gezegd: voor 3 maanden, daarna stopt het, als je langer wil, neem dan een langer abonnement. Maar haar abonnement werd automatisch verlengd, en een extra 2 maanden van haar rekening geïnd, en bij een nader gesprek werd gezegd: ja, dan had je maar een maand vantevoren moeten opzeggen. Maar zoïets geldt natuurlijk alleen bij voortijdig afbreken van een abonnement, niet bij een afgeronde afspraak van een 3-maandelijks abonnement. Het totale gebrek aan goodwill om tot een vergelijk te komen, laat zien dat het deze mensen geen besef hebben hoe je een business runt. U bent dus gewaarschuwd.