Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt

3 Verhalen

het verhaal van Jan

Behoud Hertenkamp Mijdrecht wijk Proostdijland

Onderbouwing vanuit de samenleving om het financieel beëindigen van het beheren van het Hertenkamp per 2017 niet door te laten gaan. Zie daarvoor de bijdragen in de laatste 2 edities van De Nieuwe Meerbode

Locaties

0 Tweedehands

nog geen vraag & aanbod

Crime Scene op Raadhuisplein

Op 8 juni is het Raadhuisplein in Mijdrecht wederom “the place to be”. Nu voor de 28ste editie van de VIOS taptoe. Om 12:30 uur vertrekken de deelnemende korpsen vanaf het VIOS clubgebouw aan de Windmolen voor een stertocht naar het Raadhuisplein. Hier begint om 12:45 uur het voorprogramma. Om 13:15 uur begint het hoofdprogramma van de taptoe. De toegang is gratis.

In het voorprogramma van de taptoe treedt dweilorkest DORST op. Wat eind vorige eeuw begon als een clubje muzikanten dat het leuk vond wat extra muziek te oefenen, is inmiddels uitgegroeid tot een fenomeen in den lande. Dweilorkest DORST brengt met feestelijke muziek, sfeer tijdens het carnaval, bij bruiloften, jubilea, (voetbal)wedstrijden, etc. Daarnaast bezoeken zij ook de diverse dweilorkestenfestivals.
Dit jaar staan de majorettes van VIOS niet in het voorprogramma, maar voeren de verschillende teams hun wedstrijdshow tijdens de taptoe zelf uit. Vorig jaar zijn er drie majorette teams gevormd, die elk hun eigen show hebben geleerd en geoefend. In deze nieuwe indeling hebben de majorettes het afgelopen jaar al met succes meegedaan aan diverse wedstrijden..
De Show- & Marchingband VIOS brengt voor het eerst zijn nieuwe en spannende taptoeshow “CSI - The Lost Girl”. De show is gebaseerd op de populaire Amerikaanse CSI televisieseries. Met lekker in het gehoor liggende muziek van The Who, Mike Oldfield, John Keane, Avril Lavigne, Miami Sound Machine, Elvis Presley, Frank Sinatra, Peter Gabriel, Kate Bush en Coldplay brengt VIOS voor zowel jong als oud herkenbare muziek waarmee men zich in de “scene of the crime” waant.
Corps Style Concepts tekende voor de productie en niemand minder dan René Leckie verzorgde de arrangementen. De showinstructie is verzorgd door Marcel Verschoor en tambour-maître John May-enburg. De muzikale instructie is in handen van Michel Guldenmundt.

Naast VIOS treden er nog 3 korpsen op. Dat zijn Drumfanfare TTH uit Hazerswoude, Drum- en Showband Con Brio uit Alphen aan den Rijn en Showband Nieuwkuijk uit Nieuwkuijk. De korpsen vertrekken om 12:30 uur bij het clubgebouw van VIOS aan de Windmolen voor een stertocht naar het Raadhuisplein.
Kom 8 juni naar het Raadhuisplein en mis dit spektakel niet. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want de taptoe is gratis toegankelijk.

Voor meer informatie en foto’s van VIOS en DORST kun je terecht op www.vios-mijdrecht.nl. en www.dweilorkest-dorst.nl. Je kunt VIOS ook volgen op: twitter.com/#viosmijdrecht.
Heb je interesse om bij VIOS te komen spelen of majoretten? Stuur dan een mailtje met je contactgegevens en interesse naar pr@vios-mijdrecht.nl. De vereniging neemt dan contact met je op.

De activiteiten van VIOS zijn (mede) mogelijk door subsidie van gemeente De Ronde Venen.

Anders...

Leeftijdsopbouw
Loading...