Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt

3 Verhalen

het verhaal van Kees

Taptoe Mijdrecht 2015

Op 6 juni vindt voor de 30ste keer de Taptoe Mijdrecht plaats. Ook dit jaar weer een aantrekkelijk programma dat om 14:00 uur begint op het Raadhuisplein in Mijdrecht. De toegang is gratis.

Omstreeks 13:15 uur vertrekken de deelnemende bands vanaf het clubgebouw De Notenkraker van gastheer VIOS. De straatparade begint aan de Windmolen en voert via diverse straten naar het taptoeterrein in het dorpscentrum van Mijdrecht. Daar is dan om 13:30 uur het voorprogramma al begonnen met een optreden van dweilorkest DORST.

De volgende bands verlenen hun medewerking. Showcorps Harpe Davids uit Zoetermeer, Jong Beatrix uit Hilversum, Showkorps Juliana uit ’s-Gravendeel, Slagwerkkorps Oranje Garde uit Klundert, Show- & Marchingband VIOS uit Mijdrecht en VIOS Twirling uit Mijdrecht.

De taptoe wordt omstreeks 16:00 uur traditioneel afgesloten met het gezamenlijk spelen van een koraal, het signaal “Taptoe Infanterie” en het “Wilhelmus”.

Nabij het taptoe terrein bevindt zich de promotiekraam van VIOS. Hier vertelt men u graag hoe leuk het is om muziek te maken of te twirlen en hoe gezellig het bij VIOS en DORST is. Ook kunt u hier donateur worden of de vereniging helpen met een eenmalige bijdrage. Dat laatste kan bij de stand of bij één van de collectanten.

Voor meer informatie over VIOS en dweilorkest DORST kijkt u het beste op vios-mijdrecht.nl en dweilorkest-dorst.nl of mail je naar info@vios-mijdrecht.nl.

De Taptoe Mijdrecht is een productie van muziekvereniging VIOS uit Mijdrecht en mede mogelijk door subsidie van gemeente De Ronde Venen.

Taptoe Mijdrecht 2015

0 Tweedehands

nog geen vraag & aanbod

De Buitenspeeldag, hoe nu verder?

PERSBERICHT

Het is bijna weer zover op woensdag 12 juni is het natuurlijk weer tijd voor de jaarlijkse Buitenspeeldag. In heel Nederland zal er massaal door de kinderen buiten gespeeld worden. Er zijn in het hele land al 1033 locaties aangemeld waar leuke activiteiten voor en door de kinderen worden georganiseerd. Wil je ook meedoen aan de Buitenspeeldag maar heb jij nog geen tijd gehad om een activiteit te bedenken samen met je vriendjes en vriendinnetjes of ben je het helemaal vergeten? Dan is het de hoogste tijd om nog iets leuks te verzinnen voor de Buitenspeeldag en je aan te melden op de site www.buitenspeeldag.nl. Om op leuke ideeën te komen zijn er op de site allerlei ideeën te vinden die door andere kinderen in Nederland worden georganiseerd.

Woon je in de wijk Proostdijland in Mijdrecht dan wordt er vanaf 13.30 tot 16.00 een leuke en gezellige spelletjesmiddag georganiseerd op het schoolplein in de Johan van Renessestraat door het Wijkcomite Proostdijland. Kinderen onder de 7 met jaar met begeleider. Erica en Cora organiseren deze middag. Zij zetten zich veel in voor de wijk. De activiteiten zijn gericht op kinderen en 45+ met meestal een creatief tintje. Nieuwsgierig naar wat ze allemaal doen. Kijk dan eens op facebook ‘wijkgebouw Present` en/of op www.wijkcomite-proostdijland.nl.

Hulp nodig?
Je hebt een vet idee maar hoe nu verder? De buitenspeeldag wordt lokaal ondersteund door Annelies de Hoop & Cheyenne Binnekamp van Tympaan-De Baat, te bereiken via: info@stdb.nl en 0297 230280.

Anders...

0 lokale fondsen

Deze gemeente heeft nog geen lokaal fonds

Leeftijdsopbouw
Loading...