Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Drukkerijen

PrintGarden Digitaaldruk BV

Print.Personal.Perfect.

Het marketinglandschap is de afgelopen decennia sterk veranderd. Massacommunicatie in gedrukte vorm is grotendeels verdwenen maar de behoefte naar meer gepersonaliseerde producties en de vraag naar kleinere oplages neemt steeds verder toe. Ook het straatbeeld wordt steeds kleurrijker met grotere, indrukwekkende communicatie. Internet heeft dan misschien de massacommunicatie van traditioneel drukwerk overgenomen, maar digitaal drukken of printen blijft een onmisbare schakel in uw communicatiemix. De industriële revolutie is al een tijdje voorbij en de digitale revolutie in volle gang. Dit geldt natuurlijk ook voor ons. Als er één industrie is die totaal op zijn kop is gezet door de intrede van de computer en internet is het de grafische industrie wel.

Print is echter niet uit de gratie, maar print is hot! Het wordt alleen anders ingezet dan 5 of 10 jaar geleden. Het is kleurrijker, actueler, flexibeler, groter, slimmer en persoonlijker dan ooit tevoren. Met name dat laatste is een belangrijke verandering. Niet alleen in onze producten, maar ook in alle contactmomenten met onze relaties. Bij de hedendaagse netwerkmarketing hoort die persoonlijke benadering. Mensen kennen en herkend worden is belangrijk om succesvol te zijn als onderneming. Die herkenning moet er professioneel uitzien, maar ook afgestemd zijn op de individuele ontvanger binnen je doelgroep. Digitaaldruk is daar het middel voor!

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardig digitaal druk- en printwerk in elk formaat, in elke oplage, persoonlijk en in zeer korte tijd. Snel, goed en vriendelijk geholpen. Hierdoor kan de klant later bestellen, zijn er geen overbodige voorraden en kan er gepersonaliseerd gecommuniceerd worden in een hoge afdrukkwaliteit.

Onze visie voor de toekomst is helder. Druk en print blijven bestaan, maar het gebruik verandert! Oplages blijven dalen en bestelling verschuift naar het moment van behoefte. Een digitale workflow en een flexibele service is van essentieel belang voor continuiteit in onze bedrijfstak op de lange termijn. De laagdrempelige mogelijkheid van een snelle selfservice via internet is daar een goed voorbeeld van. Het is dan ook onze doelstelling om de meest innovatieve digitale printservice te leveren met een traditioneel vriendelijke service. Wij noemen dit Print.Personal.Perfect.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
08:30
17:00
08:30
17:00
08:30
17:00
08:30
17:00
08:30
17:00
Gesloten Gesloten
Website
website
Adres
A. van Leeuwenhoekweg 18, 2408AM - Alphen aan den Rijn
Telefoon
0172-427660