Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt

0 Tweedehands

nog geen vraag & aanbod

NIEUW: SAMENWERKING JOSIEN ZEGERS EN WANDELGROEPLOOP

Samenwerking Josien Zegers en WandelgroepLOOP per 01-09-2013.
Josien Zegers is werkzaam vanuit haar eigen praktijk in haar woonplaats Maarssen als inspirator, talentencoach, loopbaanbegeleider en energetisch begeleider.
Op haar website www.josienzegers.com kunt U nader kennis maken met Josien en met haar diverse activiteiten. U kunt haar telefonisch bereiken op nummer 06-42443528.
WandelgroepLOOP heeft haar basis in Vleuten en is inmiddels uitgegroeid tot 4 wandelgroepen, samen goed voor ongeveer 80 wandelaars, op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. Elke week lopen de wandelaars vele kilometers in de wijde omgeving van Vleuten, Nieuwegein en Utrecht.
U kunt nader kennis maken met wandelgroepLOOP op de website www.wandelgroeploop.nl of telefonisch op nummer 06-22767450.
Josien Zegers en WandelgroepLOOP gaan hun krachten bundelen in de vorm van twee stiltewandelingen. We lopen met elkaar een uitgezette route, die we van tevoren uitreiken aan de wandelaars.
Tijdens de stiltewandelingen zijn de wandelaars stil. Door deze manier van wandelen kunnen we optimaal beleven en ervaren wat de natuur ons te bieden heeft. Al wandelend aanschouwen we de prachtige schoonheid om ons heen en focussen in stille aandacht naar de geluiden die er zijn. De geuren en kleuren die we tegenkomen tijdens deze speciale wandeling maken ons meer bewust van de alomvattende schoonheid die de natuur ons schenkt.
De wandelingen zijn gepland op zondagmorgen 29 september in de bossen van Hollandsche Rading en op zondagmorgen 20 oktober in de omgeving van Maarssen in het weidse poldergebied; beide wandelingen zijn ongeveer 7 kilometer lang. Na afloop drinken we koffie en/of thee met elkaar om gezellig na te praten met elkaar en om onze ervaringen uit te wisselen.
De start van de stiltewandeling in Hollandsche Rading is zondagmorgen 29 september om 10.00 uur bij lunchroom ‘Perron Peet’, Vuursche Dreef 20, 3739 KT Hollandsche Rading.
De start van de stiltewandeling in de omgeving van Maarssen is zondagmorgen 20 oktober om 10.00 uur bij restaurant De Heeren van Maarssen, Maarsseveensevaart 7A 3601 CC Maarssen.
De kosten zijn € 10,00 voor twee wandelingen, te voldoen bij aanvang van de eerste wandeling.
Wilt U zich aanmelden of informatie, dan kunt u dat doen door een mail te sturen naar: josien.zegers@casema.nl of naar smitejj@dds.nl .

Anders...

Huishoudens
Loading...