Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Makelaars en adviseurs - onroerende goederen

Eggink Maalderink Garantiemakelaars

Wij streven naar volle tevredenheid voor zowel de verkoper als de koper van een woning. Dit maakt dat wij u de beste oplossingen kunnen bieden voor alles wat bij de verkoop van uw woning komt kijken. Onze medewerkers passen graag hun kennis en ervaring toe om u op professionele wijze te helpen. In onze dienstverlening staan daarbij drie unieke garanties centraal:
De makelaar behaalt een hogere verkoopprijs
De makelaar verkoopt uw woning sneller
Door gedegen onderzoek koopt u voor de scherpste prijs.

De garanties van Garantiemakelaars:
Presentatiegarantie: Zorgen dat uw huis wel opvalt! Met een goede presentatie en een doordachte strategie komt de verkoop van uw woning een stuk dichterbij. Met ons presentatiepakket heeft u al een stevige basis gelegd. Wilt u meer? Dat kan. Wij zetten alle mogelijkheden voor u op een rijtje. Samen bespreken wij wat goed voor uw woning zou werken. Ik adviseer u graag op basis van mijn ervaring en kennis, U bepaalt zelf hoe ver u wilt gaan.
 
Contactgarantie: Niet is zo vervelend als om vijf over vijf met een dringende vraag zitten en uw makelaar niet meer kunnen bereiken. Daarom kunt u ons kantoor altijd bereiken. Via het vaste kantoortelefoonnummer kunt u 24 uur per dag in contact komen met ons kantoor. Liever een korte vraag stellen via internet? Via onze site kunt u van 17u – 23u op de live chat terecht. Wij staan altijd voor u klaar.
 
Bezichtigingsgarantie: Niet iedereen heeft overdag de tijd om woningen te bezichtigen. Vandaar dat wij ook s avonds of op zaterdag tijd vrijmaken om bezichtigingen te verzorgen. Als de kijkers en u liever buiten kantoortijden een bezichtiging willen laten plaatsvinden, dan zullen wij ons best doen om dit mogelijk te maken.
 
Annuleringsgarantie: Wij geloven in de kracht van onze dienstverlening. Mochten wij niet bieden wat u ervan had verwacht, dan kunt u de samenwerking op ieder moment stopzetten. U krijgt dan uw fysieke promotiematerialen zoals fotos, plattegronden en drukwerk mee.
 
Servicegarantie: Wij zetten een stapje extra voor u. We zorgen ervoor dat u goed geïnformeerd blijft. Zo kunt u via ons klantenintranet de laatste ontwikkelingen rond de verkoop van uw huis volgen. Na een bezichtiging nemen wij binnen 24 uur contact op om te bespreken hoe het ging. Een klacht verdwijnt bij ons niet in een bureaulade. We hebben een heldere klachtenregeling en zullen er alles aan doen een passende oplossing te vinden. We zijn continu bezig onze dienstverlening te verbeteren.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
08:30
17:30
08:30
17:30
08:30
17:30
08:30
17:30
08:30
17:30
Gesloten Gesloten
Adres
Stationsplein 61, 7201MH - Zutphen
Telefoon
0575-514124