Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Thumb photo

Verhalen / Verslag van

Wie wil helpen ??????

Evangelische woonvorm directie opgepakt.pand terug aan de Hema Dhr.Mens hij en ik boos op woonvorm directie.Mensen niet geholpen.Krijgen nog steeds verkeerde medicijnen en mijn zoon ligt kapot te gaan ook verkeerde medicijnen.Veel religieuze leiders mislijd door criminele drugswereld.Onze kinderen in gevaar.
Ik wil hier weg maar alles moet mee incl.de tuin tegels beplanting houten vloer enz wij zijn vluchteling in eigen land WIE WIL ONS HELPEN ? Zoek arts die zoon wil helpen in Emmen nu dus.Hoop dat hulp niet te laat komt en ik mijn enige zoon straks kan gaan begraven hij is erg ziek en foute arts weigerd verwijsbrieven wij weten ons geen raad meer wil Emmen ons opvangen Alatublieft ????? Heb mujn brs en zrs in Emmen de Jehovah s Getuigen al geprobeerd alles uit te leggen maar hulp is er nog steeds niet.Wie wil ons helpen zodat zoon hulp krijgt ???? Is er iemand die zich ons lot aantrekt ????
GROET MW.HW.PETERS EN ZOON LUCAS REMCO BEER. TELF 0649413631
MIJN ZOON MOET HIER WEG VOOR HULP OPNAME DETOX KUUR SPECTSCAN EN AMERIKAANS GENEESMIDDEL GLUCASION OF GLUCATION MOET MET ARTSEN BESPROKEN WORDEN .Wij hopen op hulp zoon radeloos ik vol hoop op mijn redder Jezus Christus die ons vast helpen wil.Groetjes Rieki Peters

Reacties

Thumb photo

Hendrika reageert

Het zijn nu exact die zogenaamde professionele hulpverleners geweest mevrouw Eva die al deze ellende hebben veroorzaakt.Politie het is hier vreselijk hoe ze met je omspringen en juist slechte mensen omarmen en slachtoffers in de kou laten staan .Hoop dat dat in Emmen anders is. Men bekritiseerd ouders waar de kinderen bij staan ipv ze respect bij te brengen voor de opvoeder die zijn of haar best doet geloven elk onzin verhaal en dat geld ook voor artsen hier met hun onderlinge machtspelletjes waardoor we 2 goede artsen verloren de een aan de drank de ander hing zichzelf op.Dan is er toch wat goed mis hier nietwaar.Kan nog wel een poosje doorgaan zo maar daar word u niet vrolijk van neen wij hebben hulp nodig van doodgewone lieve mensen. En een woningruil met een sterk christelijk gezin die bv ivm werk deze kant op moet of zo.Als alleenstaande is t hier vreselijk.Ook voor mijn zoon. Alle respect voor je mens zijn ontbreekt hier.
En ook voor je geloof als je alleen staat ben je hier de pineut zeg maar.
Je moet hier sterk in je schoenen staan als alleenstaande moeder.Groetjes en dank voor uw reactie.Mw.H.W.Peters
te Gorinchem.

Avatar user thumb 2478328456cfffcc349049089f80c0f7d3cc9125bd2afe642182acb3d11a12b7

JG reageert

mevr eva, Ik kijk wel een op uitzendinggemist, daar was laatst een documantaire op, de man is overleden, maar werd wel volggegooid met medicijnen,neem antidepressiva, zoek maar op google , ze gokken zo maar wat, Ik ben geen dokter , kan je ook niet helpen, maar laat hem niet teveel van die rotzooi slikken,ga naar een ziekenhuis bv umcg, acg ,ik noem maar wat,,denk je dat die doktoren alles weten , forget it,Ik wou dat ik je helpen kon ,Ik wens jouw en je zoon veel sterkte toe

Noordbarge, Emmen