Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Computer-apparatuur en -systemen

Justdata BV

Proactief beheer - Storing voorkomen, dat is wat we doen en mocht er ondanks alles toch iets fout gaan dan zetten we alle middelen in om deze zo snel mogelijk te verhelpen.

Server onderhoud - Uw server is het hart van uw bedrijf. Daar moet goed voor gezorgd worden. Wij houden uw server in optimale conditie en handelen op het moment dat het nodig is.

Werkplek beheer - De meeste verstoringen vinden plaats op de werkplek van de gebruikers. In ons fixed price model hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken.

Backup - Dagelijks maken wij een backup van uw systeem, server en indien gewenst ook van de werkplek.

Netwerkbeheer - Naast uw systemen heeft u natuurlijk ook een netwerk. Wij verzorgen uw netwerk van A tot Z. Vanaf het aanvragen van internet tot het aansluiten van de printer. Nieuwe aansluitingen kunnen we voor u realiseren. Wij hebben ervaring in het leggen van zowel stroom als netwerk Cat5 t/m Cat 7 bekabeling. Van klein MKB tot groot zakelijke klanten.

Internet - Justdata is een full service ICT leverancier. Dat betekent dat wij alle ICT voorzieningen kunnen leveren. Internet van ADSL/VDSL, kabelinternet tot glasvezel. Neem contact met ons op voor een scherpe aanbieding.

Hosted voice - Steeds meer bedrijven stappen over op Hosted Voice vanwege de vele voordelen: geen dure investeringen in apparatuur en onderhoud, extra functionaliteiten, flexibiliteit en natuurlijk flinke kostenbesparingen op abonnements- en gesprekskosten. Met Hosted Voice heeft u overal en altijd toegang tot telefonie: op kantoor, thuis en onderweg. Met VoIP telefonie bent u bovendien verzekerd van een toekomstbestendige telecomoplossing.

All-in website pakket vanaf € 1299,- - Wilt u een website laten maken voor uw bedrijf? Wij bouwen responsive websites die perfect passen op elk apparaat. Elke website heeft een unieke opmaak in uw eigen huisstijl, wordt heel goed gevonden in Google en kan eenvoudig worden beheerd met het website beheersysteem.

Justdata Cloud - Cloud Computing is de toekomst. We kennen natuurlijk al jaren de boekhoudprogrammas in abonnement vorm en maar ook Gmail, Hotmail of MSN zijn cloud diensten? Hoe komt het dan dat je nu overal Cloud hoort? De sterk verbeterde internetverbindingen maken het mogelijk om steeds meer diensten via internet beschikbaar te maken.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
08:30
17:00
08:30
17:00
08:30
17:00
08:30
17:00
08:30
17:00
Gesloten Gesloten
Website
website
Adres
Kolkweg 20, 8243PN - Lelystad
E-mailadres
mark@justdata.nl
Telefoon
0320-767676