Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Yoga en meditatie

Yoga-Wise

Yoga-Wise Bloemendaal is een inspirerende plek voor iedereen die op zoek is naar meer fysieke en mentale ontspanning en bewustwording.

Drijvende kracht achter Yoga Wise is gekwalificeerd yogadocente Yvonne Dekker. Sinds 2005 verzorgt zij groepslessen, privelessen en workshops op het gebied van Klassieke yoga (raja yoga). De lessen zijn gevarieerd en bestaan uit een combinatie van fysieke houdingen (hatha yoga), ademtechnieken (pranayama), diepe ontspanningsoefeningen en meditatie. Steeds wordt tijdens de lessen een link gelegd met hoe je yoga, meditatie en mindfulness kunt leren integreren in je dagelijkse leven. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij Yoga-Wise voorop. Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 8 personen. Een proefles is altijd mogelijk.

Prive yogales of yogales in een klein groepje is ook mogelijk en kan ondersteunend en versterkend zijn bij tal van klachten en aandoeningen; of kan dienen als opstapje naar de groepsles.

Yvonne specialiseerde zich in ademtherapie en adembegeleiding en coaching. Heb je last van een hoge borst ademhaling, kortademigheid, hyperventilatie of een gejaagd gevoel? In 2 tot 5 individuele lessen leer je weer op gezonde wijze te ademen en krijg je veel tips over hoe je kalm en rustiger kunt blijven in onze snelle maatschappij. Het is een investering in je kwaliteit van leven!

Yoga-Wise biedt regelmatig workshops over bijvoorbeeld Ademen en sporten, Chakra Yoga, Yoga Filosofie, Yoga Psychologie en Mantra zingen. Ook zijn er stilte workshops en meditatie workshops met o.a mantra meditatie, loopmeditatie en geleide meditatie.

Sinds 7 jaar verzorgt Yoga-Wise 1 keer per twee weken inspirerende mantra zang avonden onder leiding van Addi Dekker. Hij begeleidt de zang met het harmonium, een traditioneel Indiaas instrument. In een ongedwongen sfeer wordt samen mantras en recitaties gezongen gevolgd door een korte meditatie. De kracht van mantras is groot en het zingen leidt al snel tot ontspanning, verstilling, contact maken met je kern, meditatie. Je hoeft niet speciaal goed of zuiver te kunnen zingen. Je hoeft niet te presteren, juist niet! Iedere mantra zang avond is een bijzondere belevenis.

Yvonne en Addi Dekker zijn sinds 2008 aangesloten bij de authentieke Himalaya Yoga en Meditatie Traditie in Rishikesh, India. Regelmatig volgen zij cursussen en bijscholingen op het gebied van yoga, meditatie en mantrazang in binnen en buitenland.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
10:00
21:00
10:00
21:00
13:00
21:00
10:00
21:00
10:00
21:30
10:00
16:00
10:00
16:00
Website
website
Adres
Kleverlaan 39, 2061TC - Bloemendaal
E-mailadres
yvonne.dekker@quicknet.nl
Telefoon
06-13736856