Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten

1. Plaats jouw kalender in de buurt

2. Waar vindt het plaats?

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt

2. Wat is de locatie?

1. Deel je foto of video

2. Wat is de locatie?

1. Vertel je verhaal

2. Wat is de locatie?

1. Deel je oproep met de buurt

2. Plaats het in de buurt

1. Deel je hulpvraag met de buurt

2. Plaats het in de buurt

1. Stuur een bericht aan je buren

2. Plaats het in de buurt

Informatiebord voor de Paraplu.

Net als voor het kunstwerk de Witte Bollen heeft de Bewonersstichting De Witte Bollen (DWB) ook het kunstwerk De Paraplu nu haar eigen informatiebord gegeven. Vorige week verzorgde Gemeentewerken het ophangen van het bord. Bewoners/bezoekers kunnen nu lezen waarom de Paraplu daar staat in het Amfitheater bij de Romeynshof. Ook wie hebben meegeholpen om de restauratie van het project De Paraplu in 2013 te realiseren.
Ook voor De Kip was een informatiebord besteld. Echter door het aanhoudend vandalisme is besloten bij De Kip geen bord te plaatsen. Wel is door de bewonersstichting besloten de Kip toch nog een keer in haar oude luister te herstellen. De werkzaamheden zullen komende maand door een enthousiaste Ommoorder (bewoner en vrijwilliger) worden uitgevoerd. We hopen dat de Kip daarna een flinke tijd een rustig leven kan leiden en vooral voor het plezier van de kinderen op haar vertrouwde plekje aan het Kikkerpad bij de Kinderboerderij kan blijven staan.

De Bewonersstichting DWB heeft ook twee nieuwe boekjes uitgebracht in de serie “Van Alle klanten belicht”. Zo zijn er nu boekjes verkrijgbaar van de drie Ommoordse kunstwerken De Witte Bollen, De Paraplu en De Kip. De boekjes zijn te bestellen op www.lulu.com. De Bewonersstichting is daarnaast eind mei present op kunstmarkt op de Hesseplaats. Daar kunt u dan ook een of meerdere boekjes aanschaffen. De netto-opbrengst is bestemd voor het onderhoud van de drie kunstwerken.

Verslag
Avatar default
vermist

Dree is vermist sinds 3 -03-2015. Is verdwenen cypergras ommoord. Dree is een gecastreerde kater met een volle dikke staart en een blauw halsbandje met belletje. Dree is geen wegloper dus begrijpen doe ik dit niet. Dree is helemaal zwart met fel groene ogen. Alstublieft zoek u met ons mee. Dree te is een liever en we missen hem verschrikkelijk. Meldingen op tel nummer .0628263364

Vraag
Huishoudens
Loading...