Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Interieurbouw

Venrooij Interieurbouw BV Van

Van een relatief kleine timmerwerkplaats in 1990 met een oppervlakte van 750 m² en een personeelslid is Van Venrooij Interieurbouw BV uitgegroeid tot een specialist in interieur maatwerk met een werkplaatsoppervlakte van bijna 4000 m2. Daar vertonen vijfentwintig vakmensen dagelijks hun kwaliteiten en wordt er elke dag weer een pagina aan de geschiedenis toegevoegd. Van Venrooij Interieurbouw BV is klaar voor de toekomst.
Branches.
Van Venrooij Interieurbouw BV is gespecialiseerd in diversiteit. U treft onze referenties dan ook binnen verschillende sectoren: horeca, overheid, kantoor, retail/winkelprojecten, mkb, zelfs binnen de medische zorg bevinden wij ons op bekend terrein. Naast bedrijfsleven, overheidsinstellingen en andere dienstverlenende organisaties blijft de particuliere markt voor ons zeer belangrijk. Dit alles leidt tot een schat aan ervaringen en know-how, zodat wij iedere branche maatwerk en kwaliteit kunnen leveren.
Opdrachtgevers.
Van Venrooij Interieurbouw BV heeft diverse interieurprojecten gerealiseerd voor diverse opdrachtgevers. Of we nu samenwerken met een interieurarchitect of rechtstreeks met een particuliere opdrachtgever aan tafel zitten, het vormt voor ons geen probleem. U legt uw wensen, eisen en budget bij ons neer en wij koppelen daar onze expertise aan vast. Op basis van die twee zaken wordt een project ontwikkeld. we vertalen het progamma van eisen in een praktische vorm waarim creatieviteit, flexibiliteit en kwaliteit de drie kernbegrippen zijn. U heeft een vast contactpersoon die de werkzaamheden vertaald naar het bedrijf en u ondersteunt tijdens de uitvoering hiervan.
Achter de schermen.
Daar gebeurd het. In feite krijgt u alleen te maken met uw contactpersoon en de installateurs die het interieur komen plaatsen. In het middentraject wordt de offerte vertaald naar de praktijk. Dit gebeurt door een professioneel team van twintig goed opgeleide vakmensen die alle ideeën tot leven wekken: van papier tot product.
Productie.
De methode die Van Venrooij Interieurbouw BV hanteert is vrij uniek. Vanaf de eerste tekening tot aan het eindproduct werkt hetzelfde team aan uw product. Dit functioneert alleen wanneer de teamleden verstand van zaken hebben en ook breed inzetbaar zijn, oftewel "vakmanschap" bezitten. Dat straalt het interieur dan ook uit. Omdat stilstand achteruitgang is, blijven wij graag op de hoogte van de laatste stand der technieken en werken we met een modern machinepark.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
07:30
17:00
07:30
17:00
07:30
17:00
07:30
17:00
07:30
16:00
08:00
12:00
Gesloten
Website
website
Adres
Hoge Steenweg 17, 5175AG - Loon op Zand
E-mailadres
info@vanvenrooij-interieurbouw.nl
Telefoon
0416-365505