Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Thumb carolina 20van 20haperen 202013

Verhalen / Voorstelmomentje :o) van

Mag ik mij aan je voorstellen? Carolina van AikiContact :o)

Ik zal mij even voorstellen: mijn naam is Carolina van Haperen en woon in Amsterdam-OW. Sinds 2009 heb ik mijn eigen bedrijf/praktijk in Amsterdam gestart en ben sinds 2011 voor 100% daarmee bezig.
Met wat dan?
Met het geven van Mindfulness trainingen (Amsterdam-OW en Amstelveen), Aikido trainingen en Psychosociale therapie. Ik heb mij hier allemaal in gespecialiseerd en ben lid van beroepsverenigingen VMBN, LVPW en RBCZ. Dit geeft mijn klanten mogelijkheden tot vergoeding van trainingen en sessies.

Aikido?
Wat betreft Aikido, ja, ook die hobby is uit de hand gelopen en heb mijn eigen school sinds 2009. Aikido is sinds 1996 in mijn leven en ik draag sinds 2011 4e graads zwarte band. Best uniek om als vrouw alleen een eigen dojo/school te draaien. Vanaf dag 1 ben ik enorm geboeid door de vele ontwikkelingslagen en bewustwordingsprocessen die in Aikido zitten. Voor mij staan de elementen van Aikido, Mindfulness en Counseling allemaal in verbinding, en is het meer dan logisch dat ik ze alle drie nu mag delen.

Wat is Aikido?
Een Japanse zelfverdedigingskunst.De intentie van aikido is dat je in een conflictsituatie je wilt verbinden met de aanval/energie van de ander om samen tot een oplossing en harmonie te komen. Hierdoor zien de bewegingen er vaak heel vloeiend uit. Aikido heeft fundamenteel geen competitieve, maar weerstandloze elementen waardoor iedereen op eigen tempo en niveau kan leren. De verbinding body-mind-heart-spirit is absoluut van toepassing; het biedt een eindeloze en zeer waardevolle ontdekkingsreis, hoe we met onszelf en anderen willen en kunnen omgaan.
Op mijn website en youtube kun je een aantal clips van mij zien. Ik geef mensen graag twee gratis proeflessen en bied een beginnerspakket aan om eerst te oriƫnteren.

Mindfulness?
Ja, ook een uit de hand gelopen hobby :o). Sinds 2009 geef ik deze training aan groepen en individuen in Amsterdam-OW en Amstelveen. Sinds enkele jaren mag ik het zelfs delen met kinderen van een basisschool in Amsterdam-OW als tussenschoolse activiteit, en dat is superleuk. Je kan niet vroeg genoeg beginnen.

Waar gaat Mindfulness over?
Mindfulness betekent je aandacht doelbewust richten op je ervaring van dit moment, zonder hierover te oordelen. Het gaat over een manier van leven waarbij je opener en bewuster in het leven staat. Mindfulness staat voor gerichte aandacht. Bewust ergens bij blijven of de aandacht bewust verplaatsen.
Als je meer stilstaat en bewuster bent dan ben je meer aanwezig in je leven en krijg je er ook meer grip op. Bovendien verhoogt het je kwaliteit van leven en in het leven staan.
Mindfulness werkt stress-reducerend, bevordert concentratie en vergroot je bewustwording.
---
Als je tot zover gelezen hebt wil ik je graag bedanken voor je aandacht.
Voel je vrij om contact met mij op te nemen als je vragen hebt.
Zie verder: www.aikicontact.nl, aikicontact@gmail.com, 06-13692808.

Reageer als eerste