Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Sociaal-maatschappelijk werk

NEOS Centrale Aanmelding

Neos werkt actief aan een samenleving waarin ieder mens telt. Wij bieden direct zorg, veiligheid en onderdak voor jongeren, slachtoffers van huiselijk geweld en (dreigend) dak- en thuislozen. Wij ondersteunen cliënten bij het weer opbouwen van een menswaardig en zo zelfstandig mogelijk bestaan. Wij bieden hen een perspectief zodat ook zij weer volop mee kunnen doen vanuit de mogelijkheden die ieder mens heeft.

Behalve het bieden van kwalitatief goede opvang, telt vooral het resultaat voor cliënten, medewerkers en onze samenwerkingspartners. Samen met uiteenlopende ketenpartners, zoals woningcorporaties, welzijns- en thuiszorgorganisaties, verslavingszorg en GGZ-instellingen, bevorderen we participatie en maatschappelijk herstel. Daarnaast zijn ook de sociale steunsystemen in wijken en buurten en het inzetten van ervaringsdeskundigen, informele zorg en vrijwilligers van groot belang om onze missie te kunnen realiseren.

Het werkgebied van Neos omvat Eindhoven en regio De Kempen. Daaronder vallen Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Nuenen, Waalre, Heeze-Leende, Eersel, Bergeyk, Bladel, Cranendonck, Reusel-De Mierden, Veldhoven, Best, Oirschot, Valkenswaard en Son en Breugel.

Het ArbeidsTrainingsCentrum van Neos, biedt cliënten van de maatschappelijke opvang onder professionele begeleiding en in een beschermde omgeving, een werk/leertraject dat opleidt naar landelijke erkende, vraag- en branchegerichte certificaten. Daarbij is uitzicht op een stage of werkplaats met een contract voor een betaalde baan bij betrokken werkgevers.

In het ATC worden algemene arbeidscompetenties en vakvaardigheden ontwikkeld. Hierbij worden clienten begeleid door gecertificeerde werk/leermeesters en deskundige jobcoaches. De contacten die het ATC onderhoudt met overheid, onderwijs, zorg en het bedrijfsleven staan in het teken van integrale en toekomstgerichte trajecten.
Adres
Hoogstraat 229, 5615PD - Eindhoven