Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Meubelen

Vintage Brabant

Vintage Brabant is een conceptstore met een collectief van ondernemers die elkaar versterken, allemaal op het gebied van vintage, lifestyle en handgemaakte producten zoals unieke kado's en sieraden. Op 600 m2 is een waanzinnige plek gecreëert waar creativiteit inspireert en waar je je waant in een andere wereld. Een heerlijke plek waar je lekker kunt struinen en altijd nieuwe aanvoer vindt. Een creatieve hotspot die meer laat zien dan alleen een winkel. Voor zowel de consument als de ondernemer the place to be! Je vindt hier veel vintage en handmade treasures.
Donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00. Wij bieden podia voor unieke merken, ontwerpers, kunstenaars en ondernemers met producten op het gebied van vintage en lifestyle. Huren kan al vanaf 1 m2!! De onderneming van de toekomst wordt niet gedreven door een individu, maar door een collectief. Wil jij ook je eigen winkel binnen Vintage Brabant? Je huurt een plekje en wij regelen de rest! Vintage Brabant en haar ondernemers organiseren regelmatig workshops. Wil jij ook een workshop geven? Graag! Neem gerust contact op. Wij geloven in #samensterk. In de wereld anno nu met bankhangshoppers en webshops, is de liefhebber nog steeds op zoek naar de tastbare wereld, maar wil dan wel iets unieks! Onze doelgroep komt gericht naar ons toe. En zij komen niet van ver voor 30 m2, maar wel voor 600 m2! Zij komen niet even, maar maken twee rondjes. Zij komen als zij wel gericht iets zoeken, maar ook als ze niets nodig hebben en toch benieuwd zijn naar een vondst. Door samen diezelfde doelgroep te benaderen, creëren we samen een groter bereik. Samen zijn wij op zoek naar de liefhebbers die zien hoeveel liefde wij in onze producten gestoken hebben. Creatieve ondernemers moet je niet in hokjes duwen. Dus de vormgeving van jouw winkel is aan jou. Dit kan op een kraam, tafel of in een kast, maar denk ook aan een bakfiets, caravan of volkswagenbus. Wij hebben 1500 m2 tot onze beschikking, gebruik die! Komt een geplande workshop niet uit voor jou? Schroom niet om contact op te nemen, wie weet plannen we er dan gewoon nog één!
Regelmatig organiseren wij 'Vintage on Sunday', een heerlijk lazy sunday evenement waarbij je lekker kan snuffelen tussen alle retro en vintage spulletjes, handgemaakte sieraden en lifestyle producten. Met 'Vintage on Sunday' zijn er extra deelnemers, lekkere food trucks en een toffe dj. De bar is geopend terwijl jij lekker aan het struinen bent.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
Gesloten Gesloten Gesloten 10:00
17:00
10:00
17:00
10:00
17:00
Gesloten
Website
website
Adres
Havendijk 10, 4731KX - Oudenbosch
E-mailadres
Info@voz-groep.nl
Telefoon
0165-201069