Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
 

Na een woninginbraak vrijdagmiddag in Millingen aan de Rijn heeft de politie twee mannen ingerekend. Het gaat om een 25-jarige Amsterdammer en een 20-jarige man zonder vast adres. De twee werden vrijwel op heterdaad betrapt.

Bron: Politie.nl

Een wijkagent van Nijmegen heeft aan het einde van de ochtend een 31-jarige Nijmegenaar aangehouden die verdacht wordt van zware mishandeling. De verdachte zou betrokken zijn geweest bij het steekincident dat donderdagavond plaatsvond in een woning aan de Heerbaan in Millingen a/d Rijn. Daarbij raakte een 31-jarige man uit die plaats gewond. Het slachtoffer maakt het inmiddels naar omstandigheden goed.

Bron: Politie.nl

Commissaris van de Koning Clemens Cornielje zal aanwezig zijn bij de allereerste gemeenteraadsvergadering van de geherindeelde gemeente. Tijdens die vergadering zal burgemeester Keereweer door hem beëdigd worden als waarnemend burgemeester van de nieuwe gemeente. Ook zullen de kersverse wethouders en raadsleden beëdigd worden.

Een 58-jarige fietser uit Leuth is zondagavond in Millingen aan de Rijn gewond geraakt nadat hij was aangereden door een auto. De bestuurster van de auto, een 44-jarige vrouw uit Nijmegen, was onder invloed van alcohol.

Bron: Politie.nl

Het veilig afsteken van mooi vuurwerk kan de feestvreugde verhogen. Het is daarbij wel nodig om de geldende regels in acht te nemen. De regels voor het (ver)kopen, in bezit hebben en afsteken van vuurwerk zijn bedoeld om gevaren en overlast hiervan te beperken en staan in het landelijke Vuurwerkbesluit en de Algemene Plaatselijke Verordening (APV).

De gemeente Ubbergen heeft een koper (Dornick BV uit Nijmegen) gevonden voor het gemeentehuis aan de Rijksstraatweg 139. De verwachting is dat de koop in januari 2015 wordt afgerond. Nadat het bestemmingsplan is gewijzigd gaat het eigendom over.