Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Avatar user thumb 2478328456cfffcc349049089f80c0f7d3cc9125bd2afe642182acb3d11a12b7

Verhalen / NL Geeft! Ook Kinderboerderij Canton doet mee! van

NL Geeft

Kinderboerderij Canton doet dit jaar voor de derde keer mee en zij willen op deze manier geld inzamelen voor het hekwerk rondom de konijnen “Vlaamse reuzen”. Alvast hartelijk dank voor uw steun! Kijk voor meer informatie op www.kinderboerderijcanton.nl > activiteiten of op www.oranjefonds.nl.

Geef gul tijdens Oranje Fonds Collecte NL Geeft!
Ruim 100 organisaties in de provincies Utrecht en Overijssel collecteren voor het sociale initiatief. Van 17 mei t/m 20 mei: Oranje Fonds Collecte “NL geeft!” Geef aan het Oranje Fonds en steun een organisatie in uw buurt. Met een kleine bijdrage maakt u een groot verschil. De helft van uw gift gaat direct naar de organisatie. De andere helft besteedt het Oranje Fonds aan sociale initiatieven in dezelfde provincie.

Lammeren huppelen blij in de wei
Moeder Nova, één van de Clun Forest schapen is 29 maart jl. bevallen van een lammetje. Moeder Mila, ons Veluws heideschaap, heeft op 7 april jl. twee lammetjes, één wit en één zwart lammetje gekregen, ook zij springen nu heerlijk in de wei rond. Trotse moeders Nova en Mila zijn al helemaal gewend en showen trots hun lammetjes. De kleintjes spelen heerlijk buiten. Ze voelen zich al helemaal thuis op de kinderboerderij. Kom je snel onze jongste bewoners bewonderen? Wat zijn ze lief hè.

Help je mee om een leuke nemen te verzinnen, twee jongens namen en één meisjes naam. Alle drie de namen moeten beginnen met de letter “P”. Mail de namen naar: info@kinderboerderijcanton.nl of schrijf de namen op een briefje en geef deze af op Kinderboerderij Canton. Welke naam er wordt gekozen wordt bekend gemaakt op het Schaapscheerdersfeest en komt natuurlijk op de site te staan. We zijn benieuwd wat jullie voor leuks bedenken.

Zondag 29 mei a.s. Schaapscheerdersfeest, schapen doen hun jas uit!
Het is weer zover, de zomer komt eraan, de temperatuur stijgt! Onze schapen krijgen het warm… dus werk aan de winkel! Zondag 29 mei a.s. worden de schapen van Kinderboerderij Canton geschoren. Op de boerderij is deze feestdag ook een spinster aanwezig, zij laat zien hoe je van schapenvacht wol kunt maken.

De kinderboerderij is open om 13.30 uur en vanaf dan starten alle activiteiten. Zorg dat je op tijd bent. De schapen worden tussen 15.00 - 16.00 uur geschoren! Om 16.30 uur komt er een einde aan deze gezellige dag. Komen jullie ook? Gezellig!

Activiteiten
Voor kinderen geldt (die dag) een toegangsprijs van € 3,50 in ruil waarvoor zij een spelkaart krijgen. Daarmee kan je meedoen aan diverse spelletjes. Je kunt knutselen, springen op het springkussen, je kan geschminkt worden en er zijn nog veel meer activiteiten.

Word 'Vriend van Kinderboerderij Canton'
Een blijvende actie is ‘Vriend worden van Kinderboerderij Canton’. Om de kinderboerderij mooi te houden en activiteiten te kunnen blijven organiseren kan je vriend worden van de kinderboerderij, meer informatie is te vinden op onze website.

Wat is er verder te doen deze lente op de kinderboerderij
Veeeeel, zet de volgende data maar alvast in je agenda!
Deze week Oranjefonds Collecte NL Geeft! 17 t/m 20 mei
Vanaf nu Kom op kraamvisite bij schaap Nova en Mila
Zondag 29 mei Schapen scheren op het schaapscheerdersfeest

Het wordt weer beestachtig leuk!

Reageer als eerste