Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Kappers

Hairstyling Reyhan

Even bijpunten of een geheel nieuwe look. High lights of een geheel andere kleur. Het is allemaal mogelijk bij Reyhan Hairstyling. In een ongedwongen sfeer bepaalt u uw nieuwe coupe. Er wordt snel en accuraat gewerkt. Wilt u alvast inspiratie opdoen? Kijk dan snel naar de nieuwste haarmodellen!

Reyhan Hairstyling werkt met professionele producten van Keune. Iedere maand brengt Keune een product onder de aandacht met aantrekkelijke acties.

Kiest u voor kwaliteit en service? Dan bent u van harte welkom! Bezoek de salon op de Langeweydt 12 in Medemblik, bel: 06 53 48 34 55 of stuur een mail naar info@hairstylingreyhan.nl.

Reyhan Hairstyling doet mee aan de verkiezing voor de leukste kapsalon van het jaar.

Mijn naam is Reyhan Gozukara. Ik heb mijn opleiding gedaan in Amsterdam. Daarna ben ik bij Cosmo hairstyling gaan werken. Hier heb ik mij verder gespecialiseerd in verschillende haartechnieken en de nieuwste haarmodelijnen en stylen. Ook heb ik mijn trainersdiploma behaald.

In 2000 opende ik mijn salon aan de Langeweydt in Medemblik. Ik heb inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in het kappersvak. Het persoonlijke contact met klanten, de creativiteit en de constante variatie maken dat ik mijn beroep met veel liefde en passie uitoefen. Uw haar is een belangrijk onderdeel van uw persoonlijkheid. Het accentueert uw mooie kanten. Mijn doel is dat u met een goed gevoel en een glimlach de salon verlaat.

Ook nu nog volg ik de nieuwste trends en technieken. Ik ga regelmatig naar cursussen en bezoek beurzen. Op die manier blijf ik professioneel en kan ik mijn klanten de nieuwste trends en technieken aanbieden.

Reyhan hairstyling werkt met professionele producten van Keune. Keune staat voor elegantie, creativiteit en actuele haarmode. De haarverzorgingsproducten van Keune zijn verkrijgbaar bij professionele kappers wereldwijd. In een continu proces ontwikkelt Keune - samen met een team van vooraanstaande nationale en internationale kappers - haarcosmetica voor gebruik bij kappersbehandelingen alsmede voor thuisbehandelingen door consumenten.

KEUNE DESIGN LINE.
Keune zet de toon voor oneindige styling en vrijheid in texturen. Een compleet concept dat zich onderscheidt door herkenbare producten van hoge professionele kwaliteit met extra verzorging van het haar.

KEUNE CAIRE LINE.
De kracht van Essentiƫle Mineralen voor gezond haar. Keune Care Line verbeteren de balans van de hoofdhuid en dragen daardoor bij aan een betere conditie van het haar.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
09:00
17:00
09:00
21:00
Gesloten 09:00
21:00
09:00
11:30
Gesloten Gesloten
Website
website
Adres
Langeweydt 12, 1671MJ - Medemblik
E-mailadres
reyhangozukara@gmail.com
Telefoon
06-53483455