Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Psychologen

Praktijk Psychologie

Praktijk Psychologie is een solo eerstelijns praktijk en biedt behandeling aan volwassenen en ouderen met psychische klachten van sociaal– emotionele aard, zoals:

Angsten
Overmatig piekeren
Depressie
Relatieproblematiek
Rouw
Slaapproblemen
en andere levensvragen.

In een kortdurende behandeling wordt oplossingsgericht gewerkt.

Na een defect in de hersenen door een beroerte (ook wel CVA genaamd), een ongeval of een zuurstoftekort, kunnen er plotseling veel veranderingen optreden. Deze kunnen zowel lichamelijk als geestelijk van aard zijn. Men wordt hiervoor veelal in het ziekenhuis opgenomen waarbij de aandacht vooral gericht is op het lichamelijke herstel.

Pas wanneer mensen weer thuis komen worden ze geconfronteerd met allerlei zaken die ze niet meer kunnen of niet begrijpen. Dit heeft te maken met de veranderingen in hun denken, emoties en gedrag. Deze veranderingen gaan op termijn een belangrijke rol spelen. Niet alleen voor de getroffene zelf, maar ook voor de partners, kinderen en andere mantelzorgers.

Bij de ziekte van Parkinson, dementie, hersentumor of andere aandoeningen treden deze veranderingen veelal geleidelijk op. De betrokkene vertoont vaker onbegrijpelijk gedrag wat veelal de spanning in huis doet toenemen.

Indien de veranderingen dusdanig zijn dat er psychische klachten optreden kan het zinvol zijn een psycholoog in te schakelen. Samen wordt er gekeken naar de mogelijkheden om met de veranderde manier van leven om te gaan, waarvan uitgegaan wordt van de sterke kanten van de cliënt.

U kunt naar onze praktijk verwezen worden door uw huisarts, een medisch specialist of psycholoog. U kunt ook zelf rechtstreeks een afspraak maken.

Voor informatie of voor het maken van een afspraak kunt u rechtstreeks bellen tijdens het telefonisch spreekuur. Dit is op maandag, woensdag en donderdagochtend tussen 9.00 uur en 9.45 uur. Buiten deze tijden kan het gebeuren dat u het antwoordapparaat krijgt omdat de psycholoog tijdens haar werkzaamheden niet altijd de telefoon kan aannemen. U kunt uw naam en telefoonnummer inspreken en u wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

Tijdens het intakegesprek is er een kennismaking en worden de ervaren knelpunten op een rijtje gezet. Vervolgens komt er een advies voor vervolgbehandeling/ begeleiding.

Binnen een straal van 25 km. rond Waalre bestaat de mogelijkheid de behandeling aan huis te krijgen. De psycholoog komt dan op de gemaakte afspraak bij u thuis. Hiervoor wordt een kilometervergoeding van € 0,30

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
09:00
09:45
Gesloten 09:00
09:45
09:00
09:45
Gesloten Gesloten Gesloten
Website
website
Adres
Schoolstraat 2, 5561AH - Riethoven
E-mailadres
info@praktijkpsychologie.nl
Telefoon
06-14625051