Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Lijstenmakers

Lijstenmakerij De Angstel

Inlijsten van kunst, foto's, objecten is een vak. Dat wordt duidelijk bij een bezoek aan lijstenmakerij de Angstel in Baambrugge waar Loes en Wim Hendrikse al jaren een spoor van tevreden klanten achter zich laten. Het maatwerk en het vakmanschap maakt hun werk zo bijzonder. Tijdens een bezoek aan het atelier met een in te lijsten werkje in de hand kom je daar als klant pas goed achter.
Dan ga je zien wat er met een object gebeurt als het voorzien wordt van een passe-partout in een juiste kleur en in een lijst die de zaak als het ware optilt naar een hoger niveau.

De mogelijkheden zijn legio. Er bestaan wel honderden houten lijsten die variƫren in houtsoort, dikte, breedte, kleur. En er is keuze uit strak modern of klassiek krullend met een zweempje goud. Wie alleen kant-en- klare lijsten kent, weet ook niet hoeveel warme tinten er zelfs in aluminium bestaan. Doordat er zoveel mogelijkheden zijn heb je de deskundige hulp van de vakman
nodig.

En mocht u nu denken niets te bezitten dat ingelijst moet worden dan volgen hier een paar suggesties:
Borduurwerk, soms het kleinste proeflapje van uw (klein)kind of (over)grootmoeder wordt iets bijzonders in een lijstje. Dat geldt ook voor een dierbare foto, of een kindertekening.

Ooit een ingelijst (doop) jurkje gezien? Of het eerste rompertje? Dat roept vertedering op. Zelfs de eerste slofjes of schoentjes kunnen op een bijzondere wijze ingelijst worden.

Wie de kriebels krijgt om z'n huis eens geheel te gaan restylen kan eenvoudig beginnen met een frisse lijst om de aloude kunstwerken. Na de opknapbeurt flonkeren ze weer van de wand af.
Bezitters van oude kunstwerken, aquarellen of gravures, moeten eens serieus overwegen om de passe-partouts te vervangen. Tegenwoordig zijn de passe-partouts van zuurvrij karton, maar vroeger werden ze gesneden van papier dat gevoelig is voor de tand des tijds. Dat betekent dat ze niet alleen verkleuren, ze tasten ook het kunstwerk dat ze omlijsten aan.

En bent u al jaren op zoek naar een passende spiegel? Ook deze kunnen bij lijstenmakerij de Angstel op maat gemaakt en ingelijst worden, bovendien zijn ze fraai geslepen waardoor de spiegel een chique uitstraling krijgt.

Lijstenmakerij de Angstel is te vinden aan de Rijksstraatweg 111 in Baambrugge. Geopend dinsdag t/m vrijdag van 10-18 uur. Zaterdag van 11 t/m 17 uur.
www.lijstenmaker.net

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
Gesloten Gesloten 10:00
18:00
10:00
18:00
10:00
18:00
10:00
16:00
Gesloten
Website
website
Adres
Rijksstraatweg 111, 1396JH - Baambrugge
Telefoon
0294-291991