Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten
1. Plaats jouw kalender in de buurt
2. Waar vindt het plaats?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt
2. Wat is de locatie?

Het bericht wordt geplaatst in alle buurten binnen een straal van 10km

1. Deel je foto of video
1. Vertel je verhaal
1. Deel je oproep met de buurt
1. Deel je hulpvraag met de buurt
2. Plaats het in de buurt
1. Stuur een bericht aan je buren
2. Plaats het in de buurt
Caravans

Caravan- en Kampeercentrum Westland BV

Uw dealer van Hobby en Fendt caravans in de regio Den Haag, het Westland en de Zuid-Hollandse eilanden.

Aan de Woutersweg 8 in 's-Gravenzande, kunt u terecht voor de verkoop van nieuwe Hobby en Fendt caravans (kijk onder aanbiedingen voor onze show-modellen ) alsmede voor BOVAG gekeurde jong gebruikte caravans. Tevens bevindt zich daar onze uitgebreide kampeerwinkel met alle kampeerbenodigdheden, bijzet-en familietenten, kleding, technische onderdelen en aardigheden voor uw zorgeloze vakantie. Kortom de gezelligste kampeershop van Zuid-Holland. Verder worden van hier uit de activiteiten voor de verhuur van caravans verzorgd.

Voor onze werkplaats kunt u aan de Zanddijk 38 terecht, voor onderhoud, schadeherstel, reparatie- en garantiewerkzaamheden aan uw caravan of camper (en/of aanhangwagen). Verder kunnen onze technische medewerkers u uitstekend informeren omtrent inbouw van accessoires en u technisch advies geven. Voor aanbiedingen, openingstijden en contact gegevens klikt u op service en dan op werkplaats.

Nieuw is dat op deze locatie een deel van het terrein als stalling voor caravans, campers, boottrailers en paardentrailers wordt gereserveerd; Vraag naar de condities.

Caravan- en kampeerentrum Westland is 1 juli 2009 onstaan door overname van Campoworld, vestiging 's-Gravenzande. Wij hebben als doel het voorzien in de behoefte van caravans en kampeerartikelen voor de regio Den Haag, het Westland (Maassluis, Vlaardingen, Maasland, 's-Gravenzande, Hoek van Holland, Monster, Naaldwijk, Honselersdijk, Kwintsheul, Wateringen) en de Zuid Hollandse eilanden (o.a. Hoogvliet, Hellevoetsluis, Heenvliet, Spijkenisse). Door te kiezen voor kleine groep gemotiveerde en kundige medewerkers kunnen wij u een persoonlijke benadering en advies bieden.
Wat is gebleven vanuit de Campo world periode is het dealerschap van Hobby en Fendt caravans, met daarbij een uitgebreid service centrum bij onze werkplaats aan de Zanddijk. Hier kunt u terecht voor alle garantie werkzaamheden en technisch advies. Tevens is dit de plek voor caravan schade herstel (Focwa caravanschade herstelbedrijf), onderhoud en reparatie van alle merken caravans.
Aan de Woutersweg is de showroom van de Hobby en Fendt caravans en tevens de occasionhal met alle merken occasion caravans. Alle gebruikte caravans worden geleverd met 12 maanden BOVAG garantie (boven 3.500,-). Verder vindt u hier onze uitgebreide kampeerwinkel welke sinds de overname verder is uitgebreid.

Openingstijden

ma di wo do vr za zo
08:00
17:00
09:00
17:30
09:00
17:30
09:00
17:30
09:00
17:30
09:00
17:00
Gesloten
Website
website
Adres
Woutersweg 8, 2691PR - 's-Gravenzande
E-mailadres
info@ckcw.nl
Telefoon
0174-412683