Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten

1. Plaats jouw kalender in de buurt

2. Waar vindt het plaats?

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt

2. Wat is de locatie?

1. Deel je foto of video

2. Wat is de locatie?

1. Vertel je verhaal

2. Wat is de locatie?

1. Deel je oproep met de buurt

2. Plaats het in de buurt

1. Deel je hulpvraag met de buurt

2. Plaats het in de buurt

1. Stuur een bericht aan je buren

2. Plaats het in de buurt

 

BREDA - De politie heeft zaterdag een snelheidscontrole gehouden op de Graaf Engelbertlaan. Daarbij werden zes hardrijders beboet, zo meldt de politie. Een 29-jarige man uit Oudenbosch reed zelfs met 129 kilometer per uur over de weg waar 50 per uur is toegestaan. Hij mocht zijn rijbewijs inleveren.

Bron: Dichtbij.nl

BREDA -
Meer dan 2000 hardlopers zijn zondagmiddag aan de start van de Wings for Life-Run in Breda verschenen. Sandra Laros uit Oosterhout sleepte goud in de wacht. Bij de mannen was ex-schaatser Erben Wennemars de grote Nederlandse winnaar. Met de hardloopwedstrijd is zondag wereldwijd 4,2 miljoen euro opgehaald voor onderzoek naar dwarslaesies.

Bron: Dichtbij.nl

ETTEN-LEUR - Een 36-jarige man uit Etten-Leur heeft zondagavond geprobeerd zijn 41-jarige ex-vrouw met een mes te steken in haar huis in Etten-Leur. De twee kinderen van het voormalige stel waren erbij toen hun moeder met een mes bedreigd werd. Zij duwden hun vader omver.

Bron: Dichtbij.nl

Het team Verkeer heeft zaterdag 2 mei 2015 met laserapparatuur een snelheidscontrole gehouden op de Graaf Engelbertlaan. Zes snelheidsovertreders werden op de bon geslingerd, twee bestuurders moesten hun rijbewijs inleveren, dat van een Roemeense automobilist was in zijn vaderland al ingevorderd. Er werd ook nog voor zes andere overtredingen bekeurd.

Bron: Politie.nl

RAAMSDONKSVEER - Een 43-jarige man uit Raamsdonksveer is zondagochtend vermoedelijk tegen een muurtje op de Engelse Wal gebotst. De politie vond hem in een geparkeerde, beschadigde auto bij een tankstation aan de Breetweerlaan. Hij had ruim drie keer te veel gedronken.

Bron: Dichtbij.nl

BREDA -
In 33 landen op zes continenten wordt vandaag de Wings for Life-Run gelopen voor het goede doel. Zondag om 13.00 uur klonk het startschot, zo ook in Breda. Met de hardloopwedstrijd wordt geld ingezameld voor onderzoek naar dwarslaesies.

Bron: Dichtbij.nl