Buurtlink
Maak een keuze uit wat je wilt toevoegen
Stel buurtgenoten op de hoogte van activiteiten aankondigingen en evenementen
Heb je spullen te koop, gratis op te halen of ben je naar iets op zoek
Deel beelden uit de buurt van je favoriete plekken, monumenten of bezienswaardigheden
Deel verhalen uit de buurt over evenementen, historie of bijzondere bewoners
Roep de buurt op om een mening te geven of een stelling, klacht, opinies of meldingen
Schakel je buurtgenoten in voor hulp bij verloren voorwerpen, huishoudelijke zaken of klusjes
Ga een gesprek aan met je buurtgenoten

1. Plaats jouw kalender in de buurt

2. Waar vindt het plaats?

1. Plaats jouw vraag of aanbod in de buurt

2. Wat is de locatie?

1. Deel je foto of video

2. Wat is de locatie?

1. Vertel je verhaal

2. Wat is de locatie?

1. Deel je oproep met de buurt

2. Plaats het in de buurt

1. Deel je hulpvraag met de buurt

2. Plaats het in de buurt

1. Stuur een bericht aan je buren

2. Plaats het in de buurt

 

BREDA -
De drie mannen die maandag onwel werden in een appartement aan de Markendaalseweg hadden vermoedelijk te veel drugs en/of alcohol gebruikt. Dat meldt de politie dinsdag. Er lagen 15 flesjes met vermoedelijk GHB in twee koelkasten.

Bron: Dichtbij.nl

ALPHEN (NB) -
Een 88-jarige vrouw uit Alphen is vorig jaar november in een supermarkt beroofd van haar bankpas. De daders: een man en een vrouw die er in de winkel in slaagden om de bankpas te stelen en de pincode van de bejaarde te ontfutselen. Na de diefstal heeft het stel een fors geldbedrag van de rekening van het slachtoffer gehaald. De daders zijn door bewakingscamera’s in beeld gevangen.

Bron: Dichtbij.nl

BREDA -
In Tuinzigt zijn maandagavond twee snorscooters met elkaar in botsing geraakt. Daarbij raakte een man dusdanig gewond dat een stuk darm uit zijn buik stak. Het ongeluk gebeurde rond 19.00 uur op de kruising van de Meidoornstraat met de Olmstraat.

Bron: Dichtbij.nl

GILZE -
Als gevolg van een kapotte bovenleiding rijden er maandagavond geen treinen tussen Tilburg en Breda. Reizigers op dit traject moeten van NS rekening houden met een langere reistijd. De verwachting is dat er de hele avond minder treinen zullen rijden.

Bron: Dichtbij.nl

BREDA -
Op zaterdag 23 mei is er een gewapende overval gepleegd op de Kijkshop aan de Keizerstraat. De dader wist zich waarschijnlijk vlak voor sluitingstijd in de winkel te verstoppen. Nadat de aanwezige medewerkers de zaak op slot hadden gedaan, kwam de dader tevoorschijn. Hij is ongeveer 20 minuten binnen geweest. Zijn buit: enkele duizenden euro’s en sieraden. Wie is de dader? Help mee de overvaller op te sporen!

Bron: Dichtbij.nl

BREDA -
De geplande Harleydag in Breda gaat dit jaar toch niet door. Dat meldt de organisatie op Facebook. Deze maand kwamen er volgens de organisatie enkele voorwaarden vanuit het OM, de politie en de burgemeester waar de organisatie het niet mee eens was.

Bron: Dichtbij.nl

BREDA -
In een woning aan de Markendaalseweg zijn meerdere mensen onwel geworden. Het gaat waarschijnlijk om 3 personen. "Het ambulancepersoneel gaat de personen eerst stabiliseren en vervolgens overbrengen naar het ziekenhuis voor eventueel onderzoek", twittert de politie.

Bron: Dichtbij.nl